Karabulut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 gecen gun yanimdan binekle bi orc gecti oku kafasina tam yapistiracaktim birde baktim adi aragon:) nassi oluyo kardesim bu adam orc ve adi aragon nebiicm bir rezilliktir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 türktür o aragorn kesin :D yakında cafe arkadaşlarıda legolas boramir gollum filan açarlar tayfa tam olur[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: _Dalamar_, 27 Aralık 2004 18:54 tarihinde demiş ki: türktür o aragorn kesin :D yakında cafe arkadaşlarıda legolas boramir gollum filan açarlar tayfa tam olur hehe :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ne yazikki koyamayacaklar oyle legolas aragorn gibi tanınan isimler koyan şutlanacakk poliçeye gore hattaaa sonu banlenmeye kadar gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sımdı ben avrat hunter acıp adını PanterEmel koysam, pante emel de bana dava acsa banlanırmıyım :) oda baya unlu bırı mauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Adı Aragorn olsa değiştirir ama Aragon olunca kimse karışamaz :) Sizde mesela Forodo falan yapabilirsiniz[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ee rp server inda oynasaydin bunlarla karsilazmazdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 "Bir gün aynı cafeden oyanayan orc aragon, tauren gimili, troll boramir ve undead logolas kazayla rp server denen yerde oynamaya başlamışlaar. Ama nedense ilk on saniye içinde kesilmişler. Buna anlam veremeyen kafadarlar bir daha WOW oynamamaya yemin etmişler ve bundan en çok insanlık kazançlı çıkmış"[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 eskiden lotr mud oynardım. her tarafta "dandalf" "drodo" gibi isimler vardı. kimse de bir şey yapamıyordu. ;)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar