Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[paticik radyo] 27/12/2004 yayini

LethE

Öne çıkan mesajlar

ALL THE LOVE GONE BAD, TURNED MY WOOOORLD TO BLACK
TATOOED ALL I SEEEE, ALL THAT I AAAAM, ALL I EVER BEEEEEE

I KNOW SOMEDAY YOU'LL HAVE A BEAUTIFUL LIFE, I KNOW YOU'LL BE A STAR, BUT IN SOMEBODY ELSES SKY, BUT WHY, WHY, WHY CAN'T IT BE, WHY CAN'T IT BE MINE!

Ühühü gece gece koydu yine ya =([signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav ben dj arkadaşımız dan Manga'nın bu şarkısını ve varsa diğer şarkılarının mp3lerini mail adresime yada ne bileyim bir anlık ileti programı aracılığyla bana göndermesini rica etsem beni nasıl karşılar?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

e ozaman ben de badlik amiri istesem :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçırdın galiba 2 şarkı geçti :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk yoktuuuuur ve sarışınlaaaar boktuuuuuuuur istiyorum. Zardan adamdan.

Sensıbıl, ayıp hard disk yürütmece falan. Söyle ben sana cdye çeker yollarım. (Ben bu akşam çalmaya gidiyorum da ehehehe)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...