ahmetalttan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kayıp kaçak bedeli fln ödemekten kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben çay'a atıyorum türkiyenin bu hale gelmesini 1930ların sonunda başlamış çay tarımı türkiyede yıllarca artmış şimdi dünyada en çok çay içen en aptal ülkeyiz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 az daha bekleselermiş hazır salon tutulmuşken nikahı da aradan çıkarırlarmış, 15 yaşında sünnet mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 almanyada yaşayan türk milliyetçilerine hastayım. en büyük türk onlar en büyük milliyetçi onlar. aslanlarım benim yürüyün mehmetçikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hansçık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 w t f i s t h i s s h i t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 veya sevgili başbakanımın sözleriyle, what ist das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 asdhahagaa süper lan keşke benim sünneti de böyle yapsalardı kurtlar vadisine bi 10 sene vardı gerçi daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 soldaki velet (mameti galba) yürüyüş falan süper asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 SeaGle said: Kayıp kaçak bedeli fln ödemekten kaybediyoruz. Aptalligin etkisi yok mu hic hacim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sonra çocuğum niye saksı oldu? olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25745243.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 oha lan maskeyi 15 sn sonra farkettim bende otistik mi la bunlar dıodum :) bi bunlar kadarda bende varmıs demek :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi alamancılar, yani almayandaki türkler hakkında birşeyler yazıcam da sonra zıpçıktının biri şikayet edecek banlayacaklar falan. Hiç uğraşmayayım en iyisi, bu aptallıklarında boğulmaya devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar