Pijo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 CR2 olarak çektim. Renk sıcaklığı ve bazı reklerin doygunluğunda değişiklik yaptım ve jpg olarak kaydettim. Aynı jpg'i tekrar photoshop'ta açtığımda bi sorun yok ancak irfanview'da (ya da paint) açtığımda renkler farklı çıkıyor. nedir, neden olur? photoshop / irfanview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cmyk rbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 dendiği gibi cmyk renk profilini irfan amca düzgün okuyamıyo, ayrıca photoshopta diğer programlardan farklı rgb profiliyle gösteriyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 irfan kim abi? ben yıllardır şunun cevabını arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 al senelerin merakına son vereyim http://i.imgur.com/UPhNgU0.jpg irfanview cok cok iyi bir program,en kotu bilg. bile kasmadan calısıyor ve herşey var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben de ilk kez okudum şimdi ,abazanın tekiymiş... bosnalı abaza belki türktür esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 color profileları farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 farklı renk profilidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 İrfan'la alakalıymış, şimdi facebook msg ile gönderdim bi iki tane foto, kaliteyi biraz düşürdü ama renkler olduğu gibi çıkıyor açtığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar