Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 RRa said: ya ben bu guild panelinde yeni yetki atayamadım. yani yetkinin adı değiştirebiliniyor ama yeni yetki atanmıyor. yine bir hayatında guild kurmamış adamların, oyunda guild sistemi develop ettiğine şahit oluyoruz bu kaçıncı artık yoksa ben adamların günahını mı alıyorum? eet sanirim :) sen kacirdin. biz yaptik officer leader vs vs. hepsinin yetkisi farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Thempark olup da skill özgürlüğünün inanılmaz olduğu bir tek the secret worldu gördüm zaten. Sandbox gibi skill tree vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 skiller 1 kere mi morphlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yeni ekleyebildiniz mi kanuni. yani oradaki rank sayısını çoğaltabildiniz mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu arada karakter ve skill ozellikleri asiri kapsamli. gorduklerim icinde en iyisi diyebilirim. silah armor bilmemne derken morphlar derken aldi basini gitti ortam. 5-7 skill kullanimi silah degistirme vs de bence cok iyi.. 30 skill yerine her ortam oncesi skill secme vs cok guzel bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 RRa said: yeni ekleyebildiniz mi kanuni. yani oradaki rank sayısını çoğaltabildiniz mi. yok hayir 4 rank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ha işte onu diyorum. 5.yi ekleyemedim ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sparkcaster said: skiller 1 kere mi morphlanıyor daha fazla 3 kere yapanimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bu arada denediğimiz veya deneyen arkadaşlardan gördüğümüz 1-2 class'ı paylaşalım *PvP bazlı classlardır Fire Staff - DK "Ardent Flame" (imba bol miktarda gördük rvrda - solo+raid char) Bow - Templar "Aedric Spear" (Sadece kendini healleyen terbiyesiz DPS + AoE - solo) Bow - Templar "Restoring Light" (Kendini ve etrafını healleyen terbiyesiz DPS + AoE - solo+raid char) Destro Staff - Templar "Restoring Light" (Healer "12 lvl'da 15lvl instance healledim gayet iyi" + Başarılı DPS - raid char) Duel wield + BoW Nightblade "Assassination+Shadow" (Pure DPS - solo) Bunlar genellikle eso tabanlı forumlarda çok konuşulan denenmiş (bazıları tarafımızdan) classlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 soul shard sistemi cilgin bu arada. moblar olmeden bir soul shard dolduruyoruz sanirim skyrimde varmis bu. bu dolan shardlar sayesinden ozel silahlarin bazi ozelliklerini kullaniyoruz bittikce burdan dolduruluyormus. silah degistirme ile 12 skiliniz oluyor. bowdan 6 2h sworddan 6 ornegin. fps oynayin :P araya sikistirayim. morphlama sistemi zaten skilleri devamli gelistiriyor siz savastikca veya gezdikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 nb gercekten keyifli bow ile. cak bow bas teleport cak buyu. pek keyifli.. birde templar guzel. aslinda hepsi iyi be. ama fp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Sorcererim bir spellim var. Adamı yere yatırıyor ve hayvan gibi vuruyor. Bunu 3 kere atınca, ölmeyen mob yada player görmedim. Bugün bi Nightbladei gankliyordum aynı şekilde ama üzerime bir sıçradı ve öldüm :p 12lvldım adamda 13lvldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 fps oynarken çevreye hakim olunmuyor, zaten fps olayını fanlar istedi diye sonradan koymuş adamlar, sadece öyle osla daha başarılı olur şu hali ile sadece quest yaparken zevkli pvpde bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 dragon knightın gideri var. magic kasıp yardırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 valla fps sonradan konmus gibi degil tam aksine nasil becerdilerse 3th person oyle duruyor. ki ben fp sevmem de bunda guzel. tabii pvp de mumkun degil o kalabalikta. pve de muthis farkli. targetleme vs cok daha rahat ve basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bu arada FP de grafikler de cok basarili. en azindan daha basarili arti oyunun dunyasi daha iyi bir yansiyor kisiye. daglarin yuksekligi vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Bu Skill ve Morph konusunuda aydınlatalım biraz Toplam 5 skill + 1 Ultiniz var 15lvl'a geldiğinizde weapon swap ile 2.bir 5+1 geliyor Yani toplam 12 skill (minimum ki PvP PvE ayrı ayrı düzenleyince kasılacak Skill sayısı çok daha fazla olacaktır) Gelelim Skillerin Morph olayına Racial Skills: 3 kez morph Class Skills ve Passive Class Skills: 2 kez morph Armor skills ve Passive Skills: 2 kez morph Weapon Skills ve Passive Skills: 2 kez morph Guild Skills: 2 kez morph Guild Passive Skills: 1 Alliance War Skills: 2 kez morph Alliance War Passive Skills: 1 World Skills: 2 kez morph World Passive Skills: 1 Crafting Skills: 3 kez morph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Hmm sanki morphlar arası seçiyoruz diye okumuştum bir yerde bu iyimiş baya. Gerçi seçiliyor olsa daha farklı buildler çıkabilirdi ortaya. Ama bir kere morph edince skill'in tekrar rank alması çok daha zorlaşıyor. Hönk diye bir skille puan abanamıyoruz uzunca bir süre o da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Benim anlamadığım bir nokta var. NPC'ler clientside mı çalışıyor, Instance mı değişiyor nedir.. Mesela bir quest yapıyorsunuz NPC ile konuşuyorsunuz sonra NPC yer değiştiriyor sizde onunla gidip questi devam ettiriyorsunuz vs vs. Bir çok quest vardı bu şekilde NPC'in yer değiştirdiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 phasing teknolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hazine haritasi dustu arkadasa. adayi gezdi komple buldu icinden item, para, quest ve soulshard mi ne cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hala kapatmamışlar betayı? ben kapattılar diye denemiyordum. class deneyeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sabah 7 ye kadar abi. 11:59 pm EST diyordu mailde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 oyunu sevdim ya. zengin olsam oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Oyunu sevmedim ya, zevksiz olsam oynardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar