Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

ya ben bu guild panelinde yeni yetki atayamadım. yani yetkinin adı değiştirebiliniyor ama yeni yetki atanmıyor.

yine bir hayatında guild kurmamış adamların, oyunda guild sistemi develop ettiğine şahit oluyoruz

bu kaçıncı artık

yoksa ben adamların günahını mı alıyorum?

eet sanirim :) sen kacirdin. biz yaptik officer leader vs vs. hepsinin yetkisi farkli
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada karakter ve skill ozellikleri asiri kapsamli. gorduklerim icinde en iyisi diyebilirim. silah armor bilmemne derken morphlar derken aldi basini gitti ortam.

5-7 skill kullanimi silah degistirme vs de bence cok iyi..

30 skill yerine her ortam oncesi skill secme vs cok guzel bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada denediğimiz veya deneyen arkadaşlardan gördüğümüz 1-2 class'ı paylaşalım

*PvP bazlı classlardır

Fire Staff - DK "Ardent Flame" (imba bol miktarda gördük rvrda - solo+raid char)
Bow - Templar "Aedric Spear" (Sadece kendini healleyen terbiyesiz DPS + AoE - solo)
Bow - Templar "Restoring Light" (Kendini ve etrafını healleyen terbiyesiz DPS + AoE - solo+raid char)
Destro Staff - Templar "Restoring Light" (Healer "12 lvl'da 15lvl instance healledim gayet iyi" + Başarılı DPS - raid char)
Duel wield + BoW Nightblade "Assassination+Shadow" (Pure DPS - solo)

Bunlar genellikle eso tabanlı forumlarda çok konuşulan denenmiş (bazıları tarafımızdan) classlardır
Sosyal ağlarda paylaş

soul shard sistemi cilgin bu arada. moblar olmeden bir soul shard dolduruyoruz sanirim skyrimde varmis bu. bu dolan shardlar sayesinden ozel silahlarin bazi ozelliklerini kullaniyoruz bittikce burdan dolduruluyormus.

silah degistirme ile 12 skiliniz oluyor. bowdan 6 2h sworddan 6 ornegin.

fps oynayin :P

araya sikistirayim.

morphlama sistemi zaten skilleri devamli gelistiriyor siz savastikca veya gezdikce.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Skill ve Morph konusunuda aydınlatalım biraz

Toplam 5 skill + 1 Ultiniz var
15lvl'a geldiğinizde weapon swap ile 2.bir 5+1 geliyor
Yani toplam 12 skill (minimum ki PvP PvE ayrı ayrı düzenleyince kasılacak Skill sayısı çok daha fazla olacaktır)

Gelelim Skillerin Morph olayına
Racial Skills: 3 kez morph
Class Skills ve Passive Class Skills: 2 kez morph
Armor skills ve Passive Skills: 2 kez morph
Weapon Skills ve Passive Skills: 2 kez morph
Guild Skills: 2 kez morph
Guild Passive Skills: 1
Alliance War Skills: 2 kez morph
Alliance War Passive Skills: 1
World Skills: 2 kez morph
World Passive Skills: 1
Crafting Skills: 3 kez morph
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım bir nokta var. NPC'ler clientside mı çalışıyor, Instance mı değişiyor nedir..

Mesela bir quest yapıyorsunuz NPC ile konuşuyorsunuz sonra NPC yer değiştiriyor sizde onunla gidip questi devam ettiriyorsunuz vs vs. Bir çok quest vardı bu şekilde NPC'in yer değiştirdiği.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...