GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 olabilri yeni geldim büroya. bitti şimdi zaten. bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hadi elele tutuşup hep beraber geri sayalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 zipzip said: oyuna girerken sorular sorcak, ona göre size yakın insanlarla birlikte oynıcaksınız diye. nası mülakat mı var oyunda o ne lan. hangi gazeteyi okuyorsunuz diye sorarsa ne diyoruz? @Exodus ahahaha hadi abi ver elini sdflmsdşlkf logarda diğer elimi tutsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hangi gazeteyi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Tamriel's Zaman dslfkjsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Tamam onu söylersin. Seni direk haşhaşi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 o çok iyi ASSASSİNO olacaktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sözcü okuyoz abi ne Zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 sözcu okuyanı ne yapıyor acaba... direk imperial yapabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 zaman okuyan breton olur sabah-haber türk imperial sözcü nord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kanuni said: 42 lan ne 50si.. Oyunda anlasamiyoruz politika siyaset din gay kiz film muzik nasil olacak.. oha drea bunun nesini editledin sormasi ayip. vay amk (ak) diye guild ismini konu olarak acmak serbest cumle icinde kullanmak yasakmi. annen inc diye guild acip icinde annene gemi bagladim gibi espriler serbest vs.. abi bu kadar bariz yapmayin nan. ya da izinmi lazim. bu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 vay ak guildi bölüm moderatörünü bağlamaz, adamın işi kendi bölümünü modere etmek üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 orneklendirtme bana.. biliyorsun neden bahsettigimi. gecmiste ayni yazim seklinde bazi kisileri sikayet ettim.. gelen cevap cok mantikliydi sesimi cikarmadim. cevap su ki dogru : abi kisiye olmadigi takdirde fikri vs yi aciklarken abarti olmamak kaydiyla kufure ses cikarmiyoruz. aman neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 dikkat etmedim ki anlamadım ben de sildim aynen bir tiran gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 seni bu yuzden hep sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 dur öm atıyorum sanırım haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Nooldu şimdi? Kanuni'nin yazdığının silinmesi haklı mıymış, haksız mı? Hayır benim de bir kısaltmam silinde ve ÖM aldım da onun için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 CE aldığı için haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 buraya yeni genç ve dinamik bir mod lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: CE aldığı için haksız AHAHAHhaah CE aldıysa tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 opustuk anlastik az bakistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 haklıymış tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 dreag biraz hassas bugün. ESO stresi yüzünden sanırım. Anlayışla karşılayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 E o haklıysa bana gelen ÖM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 herkese mi ÖM gönderiyorsun dreag ben de kendimi ÖZEL hissetmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar