Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eclipse hayali class sorunu

Suark

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şimdi iki ayrı bilgisayarda yazıyorum ben programımı. Biri evde biri işte felan.

neyse, transferi git uzerınden yapıyorum genelde, bir kerede usb den yapmıstım. Transferı yaptıktan sonra external libleri tekrar tanımlayınca bır sorun olmuyor

ama,
çok nadirende olsa
zamanında başka bir package da olup, refactor ederek baska package tasıdıgım bır class beliriveriyor arada.

diyelim x 2 package olsun, a ve b
classımızın adıda osman olsun.

bu osman classı a daydı, b ye aktardım.
aradan teee uzun zaman gectı, bı taşıma sonrası osman classı hem a da hemde b de belirdi. A dakini silince düzeliyor tabide, neden oluyor bu?
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

git abi onun sebebi
1 senedir kullaniyorum git'i ama svndeki hazzi bulamadim.
Macte zaten desktop app yalan direk durup dururken 99 problem cikariyor. Terminalden yonetiyorum artik.
Ama svn ariyorum deli gibi

Demek ki git kullanmayi bilmiyorsun. SVN versiyon kontrol sistemi degil ki dropbox gibi bir sey benim gozumde. Distributed olmadigi surece hicbir anlami yok.

git veya mercurial kullanin, kullandirin. Eger workflow'u anlayamiyorsaniz sourcetree indirin onu kullanarak anlarsiniz.

Suark senin soruna gelince de tam anlamadim ama muhtemelen repo'dan silmedigin icin oyle oluyor. Local'den silerken git uzerinden siliceksin. Yoksa git "la bu dosyayi kaybetmis remote'daki repo'da duruyo hala" diye triplere girip senin kaybini engellemeye calisir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...