Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Selam, Şimdi iki ayrı bilgisayarda yazıyorum ben programımı. Biri evde biri işte felan. neyse, transferi git uzerınden yapıyorum genelde, bir kerede usb den yapmıstım. Transferı yaptıktan sonra external libleri tekrar tanımlayınca bır sorun olmuyor ama, çok nadirende olsa zamanında başka bir package da olup, refactor ederek baska package tasıdıgım bır class beliriveriyor arada. diyelim x 2 package olsun, a ve b classımızın adıda osman olsun. bu osman classı a daydı, b ye aktardım. aradan teee uzun zaman gectı, bı taşıma sonrası osman classı hem a da hemde b de belirdi. A dakini silince düzeliyor tabide, neden oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 git abi onun sebebi 1 senedir kullaniyorum git'i ama svndeki hazzi bulamadim. Macte zaten desktop app yalan direk durup dururken 99 problem cikariyor. Terminalden yonetiyorum artik. Ama svn ariyorum deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 git in yanlış kullanımı olabilir yani 2 bilgisayara her zaman aktarmak için ne kadar mantıklı emin olamadım, her bilgisyar kapatma öncesi commit etmek lazım ya da şu usb den atarken zırıltı çıkıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 SenariouS said: git abi onun sebebi 1 senedir kullaniyorum git'i ama svndeki hazzi bulamadim. Macte zaten desktop app yalan direk durup dururken 99 problem cikariyor. Terminalden yonetiyorum artik. Ama svn ariyorum deli gibi Demek ki git kullanmayi bilmiyorsun. SVN versiyon kontrol sistemi degil ki dropbox gibi bir sey benim gozumde. Distributed olmadigi surece hicbir anlami yok. git veya mercurial kullanin, kullandirin. Eger workflow'u anlayamiyorsaniz sourcetree indirin onu kullanarak anlarsiniz. Suark senin soruna gelince de tam anlamadim ama muhtemelen repo'dan silmedigin icin oyle oluyor. Local'den silerken git uzerinden siliceksin. Yoksa git "la bu dosyayi kaybetmis remote'daki repo'da duruyo hala" diye triplere girip senin kaybini engellemeye calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 abi bilmiyorum yalan degil kitabini falan okudum o kadar ama hem desktopi hemde terminali kullaninca salak sacma cok hata ile karsilastim. Bide ios projesi oldugundan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 mac-pc karisik mi calisiyorsun? eclipse ile android yaparken basimiza gelen bazi sikintilar oldu cunku. hos ios demissin ama yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne dediğinizi anlıyor olmayı o kadar isterdim ki.. aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yok pc-pc hatta windoz windoz ikiside evet aletten silince gittende silmek lazım sanırım o olabilir. ama her zaman yapmıyor, bazen yapıyor. Kafasına esince yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 eğer delete'i commit etmediysen, dosya tekrar pörtlüyor. file system'da silinmiş olsa dahi, dediğin gibi metadata'sı pörtlüyor. dosya yönetimini tamamen kullandığın vcs üzerinden yapmalısın. git kullanmadım ama farklı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar