SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 100 lira civarlarında kulakiçi mikrofonuda olan kulaklık lazım varmı öneri? marshall minör baktımda öyle rock metal fln dinlemiyorum bununda basslar kötüymüş fln. başka tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yemeksepetinin verdiği senayzırlar ne kadar ? iyi sanırım onlar ama mikrofonu varmı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya onların malzeme dandik sanırım.malzemede sağlam bişey iştiyom kablolar ipli fln pek düzgün kullanamıyorum yalan olmasın 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mikrofonlu istiyorsun o sıkıntı, creativin yeni hitz serisi güzel indirimli fiyattan piyasaya sürdü sanalmarket.com ama mikrfonsuz edit: mikrofonluymus. fiyatı çok uygun çünkü 85 tl civarı olması lazım normalde http://www.sanalmarketim.com/creative-hitz-ma350-mikrofonlu-kulaklik-mavi/p_51921/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sennheiser mm 50 bi aratsana bence bu iyi tam istediğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şu creative güzelmiş ya onu aliyim ucuz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 benimkinin neresini beğenmedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 senin ki çok ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 benim önerdiğimi almazsan gece uykunda bıçaklayacağım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://pix.echtlustig.com/1303/katze-hinterm-vorhang--soon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 piyasayı storm a soracan kiremittt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 sende akşam saatlerinde yürürken arkanı kolla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 senheisere antipatim var.bu vatanda indirimler nezaman oluyodu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 her haftasonu oluyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar