Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solucan Delikleri!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
atomları durdurmak mantıklı geldi bana 0 kelvin de[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
pardon taka :) timeline olacak o kafam karışmış.

Donnie darko'da olay daha farklıydı sanırım. orda paralel evrenler de işin içine giriyordu.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 26 Aralık 2004 22:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 26 Aralık 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 26 Aralık 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
said:
Pyr0, 26 Aralık 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
penth ve izmir fen =) eski izmirlisin o zmn.

2001 de girdim işte, geçen sene mezunuyum =)

Doğma büyüme izmirliyim ben, bu sene üni için geldim İstanbula

1 izmirli yi daha kaybettik tuh penth,lixad gidio millet =)

hehehe =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mesaj tarihi:
philedelphia deneyinde askerler zaman hakkında bi yorum yapmıyolardı ama
sadece dünyanın dışına çıktıklarını fln öle bişeydi yanlış hatırlamıyosam dünayı dışardan gördüklerini uzaya çıktıklarını fln söylüyolardı.peki o askerlerin bazen donup haraketsiz kalmaları muahbbeti neydi orda[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 26 Aralık 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
krasuss bı da msj atarken sana sorarım prdn.
lol.

afedersiniz be onu demek istemedim beni yanlış anlamayın pardon!
Mesaj tarihi:
Dünyanın eksen eğikliği sabit değilmiş diye okumuştum.Eğer bu kızda kayarsa bi kaç milyon sonra dünya tamamen ters dönebilir ve güneş batıdan doğabilir.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Mesaj tarihi:
said:
zamo, 27 Aralık 2004 16:46 tarihinde demiş ki:
Dünyanın eksen eğikliği sabit değilmiş diye okumuştum.Eğer bu kızda kayarsa bi kaç milyon sonra dünya tamamen ters dönebilir ve güneş batıdan doğabilir.

Dünyanın eksen egikliğinin bu değerlerde olmasına ve büyük oranlarda değişmemesiine ay neden olmaktadır!
Ancak ayımız hersene bizden 1-2 cm uzaklaşmakyadır bu da gösteriyorki ileriki milyon yıl sonra ayın dünyanın çekiminden kurtulacagı ve dünyanın eksen eğikliğinin 90 derece olmasına ve dünyanın yalpalanarak haraket etmesine neden olacaktır!
Mesaj tarihi:
bi anda astronomiyle ilgili topicler mi moda oldu ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Zamanda yolculuk son derece saçma birşey. Şöyle düşünün;ölünce öbür dünyaya gidiyoruz değil mi? Daha önceki yıllarda ölmüş insanlar da gitmişler öteki dünyaya... Zamanda geriya gittiğimizde onlar öbür dünyadan çıkıp o zamandaki hallerine mi dönecekler? Böyle birşey olamaz,tek bir ihtimal kalıyor her salisede aynı insanın farklı ruhları olması. Yani her salisede birisi olacak ki bu da son derece mantıksız ve komik[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
bazı insanlar ne kadar katı fikirli oluyo ya.kardeşim elbette insanlar elini cırparak havada ucamaz ama senin dedigin bilinen fizik,uzay zaman mekan olayını ise o düz mantıkla acıklayamıyosun işte,newtondan öncede bu elmalar niye böle düşüyodu acaba diyolardı şimdi yercekimini biliyoruz,ne biliyosun 100 200 yıl sonra birininde cıkıp ben bi teori geliştirdim eger söle bi makine yaparsak zamanda geriye gidebiliriz demiyecegini?.şu anki halimizi düşünmeyin,insanoğlunun öğrenme ve öğrendiklerini uygulama yeteneği inanılmaz bir hızla giderek gelişiyor,mesela bırakın ayı mars a robot indirip etrafı gezebileceğini 20-30 yıl önce hayal bile edemezdik ama yaptılar,insanlıktarihine bakarsanız,insanlar yüzbinlerce yıl boyunca hayvan avlamış öle sap sap dolanmış sonra birden ne oldugu bilinmiyor ama beyinde anormal bir gelişme olmuş,kimisi uzaylılardan kimisi evrimden bahsediyor.yüzbinlerce yıl sap sap dolanıpda insaoglu nası gaza gelip bir anda böyle teknolojik ilerlemeler kaydettik ilginc bir konu bu.ama suda var en büyük teknolojik ilerlemeler her zaman savaş dönemlerinde olmuştur.almanların v2 roketleri sayesinde uzay yolculugunun basladıgı gibi,veya atom bombası ile 2. dünya savasının bitmesi gibi.
Mesaj tarihi:
impossible is nothing gibi salak reklam sözleri bi yana , imkansız vardır :) Mesela dünyada belli bir yer çekimi olduğu için insanlar onları dünyanın merkezine çeken mg kuvvetini bi şekilde kırmak için uçak kullanır elbet yoksa uçamazlar :) Allın size imkansız :) Ama söle bişi var zaman yolculuğu kırılamicak bi kuvvete yada gidilemicek bi yere baplı değil.. Yıllar boyunca teoriler ortaya atılıp durulmus , Penthin dediği en mantıklısı ; dunyanın etrafında dunyadan hızlı dündükce , döndüğün kadar zamanda geriye gidersin bu kanıtlanmamıs olmasına ramen dorudur :) belkide kanıtlanmıstır tabiki bilemem :) tabi dunya atmosferinin içinde dunyanın döüşünün tersine doğru dünyadan hızlı gidersen gene zamanda geri yada ileri gitmiş olusun , onlar karmasık bi siy tam olarak bilmiyorum yane ilerimi geriyemi gittin ama kanıtlanmıs bişi vardırki zamanın ilerside var yane gelecek diye bişi var , bu anlar yasanmıs ve bitmiş bizden ilersi var ama her an değişebiliyo yani ben olması gerektinin aksine (bu günleri görmüş gecirmişte geri gelmiş tipler mesela) davranırsam zaman değişmiş oluyo ve bastan yazılıyo... zaten normal gitmesi diye bişiy yok zaman hep değişiyo ama biz suan dan sorasına geleceğe gittimizde gecmiş bizim için bitmiş olduğu için farkı anlayamıyoruz ve ben kendi hayatımı yasadım diyip bunada kader diyoruz ki bu işin içine dini sokanlara cevabım olsun :) ne kadar doru ne kadar yanlıs bende tam olarak bilmiyorum ortaya atılmıs (hipotez diğil teori) teorilerden derlemeler yaptım birazda cevap olsun diye dini kattım :) yanlısım varsa düzeltin :horace:[signature][hline]Blind Guardain
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Mesaj tarihi:
vajina gibi bi delikmi orası???
tamam sustum...[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
said:
Gwindon, 27 Aralık 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
vajina gibi bi delikmi orası???
tamam sustum...

annem beni hiç sevmedi ühühü[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
karpuz==>
Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim...
Rewendor===|
Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :)
Mesaj tarihi:
mısırlılardan kalma öyle bir yazı olduğunu HİÇ sanmıyorum.yazış..

ayrıca mısırlılar tek tanrılı değildi öyle bir çelişki var..[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
  • Yeni Oluştur...