Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Merhaba arkadaşlar, Aradım fakat bulamadım bununla ilgili bir başlık. Bu mangayı okuyorum şu an fakat 25. chapterda bitti. Ama hikayesi yarım kaldı bu devam ediyormuş fakat ben hiçbir yerde bulamadım devam eden chapterları. Elinde olan yada link paylaşabilecek olan bir arkadaş var mı? teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Yok. Çevrilmedi. En son 5 yıl kadar önce c25 çevrildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Yazık olmuş o zaman. Bayağı da heyecanlı yerde kalmıştı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 1 yıldır mesaj atmayan adamı mesaj attıracak kadar heyecanlıysa, bi okuyayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aynen kötü yerde bitti. en azından turnuva biter diye ummuştum ama üzüldüm. hem de en heyecanlı yerlere yaklaşırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar