nienna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sık sık web ve programlama çalışıyorum bu işlerimi görecek bir alet almam lazım. netbook ya da notebook karar veremedim. giriş seviyesi herhangi bir şey idare eder mi ve kaç paradan başlar? oyun vesaire düşünmüyorum. ama cs dreamweaver fireworks after effects visual studio falan açabilsin rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 netbook bulmak zor artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 netbook bulsan da alma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 öm atim derken buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 mac mini al ikinci el. web developer için en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 7" ekranda kod yazmak rahat mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 netbookların vadesi doldu tıpkı tv sektöründeki 3d gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 24" 2 tane ekranla anca kod yazabiliyorum. tek olunca kanserlik. 7" i düşünmek bile öldürür adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar