Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Hala benden uzun yazabilecek babayiğit çıkmadı tabii doğuştan bardım ben [gerçek amaç: üçüncü sayfanın başında olup gündemde kalayım o kadar yazdık şiiri arkaplanda kalmasın][hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 lasatami olsaydı 10 sayfa yazardı[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brethil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bır gun bakarsan eger arkana Radar a yakalanma sakın ha Ensenı ıyı koru Tekme tokat sille atar... Hosh bı yazı olmadı ama Ikına ıkına anca bu kadar Luleburgaz edırne hatay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brethil Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ultimayı uzaklarda arama Laneth olsun dıer portallara Takım calıshması dedıgın budur Insanlar gırdımı kudurur Mazeret ıstemes hadı gelin Alın bir mail sevinin Zıttırıpıt bızde yoqtur Oyun hakkında bilgi coktur.. Ne zaman gelırsen gel Ehadı ne duruosun gel... :)= [Bu mesaj brethil tarafından 31 May 2003 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 D uydumki gazelden A nmışsın beni geceden R ahatmısın şimdi yerinden K uruntularmı bastı yoksa derinden A gzımı bozma cok pis kufrederim ezelden. K ara kuyuların orc kafası O rtamı bozmussun yine yusuf kılıklı I rmak olur çoşar M artı olup uçarım ezelden. B ana geldi yavaştan A lıcam aklını makattan N e gevelion lam arkamdan A l bu şiir hatıradır kocandan. B ilesin bu yazdıklarım aslında İ letidir duygularıma Ş aşırma gerçek apaçık ortada İ çim daralıyor seni her andığımda. O patlak gözlerine yumrugumu bi koysam L azım degil ama bide kafa oturtsam M anisa ibigi gibi saga bi sola afallasan A ltıma alıp şöyle bi temiz pataklasam S evgi bahçem olsan, yanağında güller açtırsam I lgaz anadolunun dört bi yanına parçalarını dagıtsam N e isterki bu deli gönül daha fazla yaratandan.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 31 May 2003 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 puahhahahaahhahahahahaa[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 AHHHH ahhhhh oluorum kedi ne yaptın sen oyle uzzhhauhhzuhzuhauhauhauauhahuuhauhahahahahahahaha[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 31 May 2003 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 siz anlamazsınız divan edebiyatı yapıom ben ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Darmadagın oldum gülerken O yazdıklarınız nedir oyle Gına geldi hepsini okurken Gidin ugraşmayın boyle Yerim hepinizi açım zaten.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 31 May 2003 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 H i c K a s a m a m B e n i u g r a s t i r m a y i b i r a k s l y b u n y e[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 e bu da güsel boşlukları biz doldururuz hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 H angi oje yakışmaz ki kız sana? A nlat eğer derdin varsa bana, i sterim senin moralin niye bozuk? n eden aç aç bakıyorsun,boğuk boğuk? k ızarmış buruncugunun ucu, e zer gecer,acimaz acligin gucu, d aldirmak gerek elleri pizzalara, i stedigin kadar ye,Pizza Hut tan nede olsa! b ir garip oldum ahali bu aksam i stedigim pizzaların hayalini bile kuramadan z ehir oldu bir anda sanki hayat, s okayım,bu makarna,dünden bayat! i stermisin unutmus olsun birileri bizi z il zurna fondip etsin pizzayla patatesleri p astırma olsa kayseriden i stedigim zaman getirebilsem z ırnık vermem ucundan,kökünden z alimler pizzacıgın canına okumuslar a ltına baktık tepsinin,onu bile kazımıslar! y etmemis birde artmis sanki tokluk e bizim kide can degilmis,bakmis oturmusuk, d emisler ki can bogazdan gelir, i Nsaf be kedi bu yedigin pizzaların haddi nedir? :lol: *!çaktırmaz!*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Anlatamamışım ben derdimi bu lanet dünyaya geldim geleli, şık bir elbiseye kanar bir kimisi,yoktur esas içten sevgisi, kar yağar yüreğime gördüm göreli bu aşkın tadını, ışık saçan bu diyarlarda unutamadım halen acısını, merak edeceksen eger,mezarlıktayım ara sıra seherde ugra gel.. sessiz sessiz ağlamanın vakti artık çok geçti benim için, ezgilerine kapıldığım bir aşkta herşey biçim biçim, ne güneş anlatır sana olan aşkımı,sadece içim, isteme benden sana sevgimi göstermemi,zehir de,içerim! çanlar çalıyorsada geç olan bu saatte yüreğimde, ortada kalmışım bilinmezdir neden belkide, kanımda bir tek şey var,oda senden ibare sınırsız bir zaman bitiyor şimdi benim için, evet bu aslında tamamen,gerçek dışı,senin stilin, ve benim bu stilde oynayabilecegim tek biçim izininle ağlamak sadece gözyaşlarımla, yoklarsan yüreğini elbet bir gün geldiğinde bundan gelecekte, ortada bir yüreğin olmadığını fark edeceksin gerçekte rakımı yüksek bir tepeden sana doğru baktığımda bile, ufuktaki güneşin doğuşunu yanımda sen olmadan izlediğimde merak edecekmsin seni bir zaman seven deli nerede şimdi diye? sakın bakma arkana,görecek bir şey kalmadı artık, ezeli bir düşmanımmışın gibi bakmadan yürü,ayaksesleri tanıdık nerde belki aradığın bu sevgi, sakın olmasın bir kitabında yada sakın olmasın, iziine düştüğün bir kaç diyarda? zalim kara toprak belkide beni yanına aldıysa.. bir tek dileğim kaldı artık,bunu anlamı diliyorum yürekten uzaktan bir tren sesini sen kulaklarında işitmeden derya gibi durmuyor ki bu rüya,gerçekle karıştırıyorum aslında üzülüyorum,yanlızım halen,sende yanlızsın oysa, nasıl kıyarım yürekten sana "Seni Seviyorum",biricik aşkıma, yalan bir cümle daha işte bu ya, anlatamadığım diğer tıpkı yalan gibi buda yalan ya... denk gelir bir gün bana belirli bir kabir, azabım belki şimdikinden daha hafif kalır, ressam olsam da çizsem bir bir.. Benim zamanım sınırlı kaldı artık canım aşkım, anlat baka deme ne olur aşkım..Aşk Bu, Nasıl "Seni" Sana Anlatayım?? Artık tek huzurum benim güzel mezarım.. KALBİ TAŞ OLAN BİR GÜZELE ;'([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: karakedi, 31 May 2003 13:26 tarihinde demiş ki: B ana geldi yavaştan A lıcam aklını makattan N e gevelion lam arkamdan A l bu şiir hatıradır kocandan. [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 31 May 2003 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] ROFL! :lol: Ben yukarıyı yanlış okumuş olayım :D:D:D:D:D:D:D *!hemen Quote eder hepsini arşive atar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! [Bu mesaj Halfmumi tarafından 01 June 2003 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ana? millet ne yapıyo, Birbirine yazı yazıyo... İyi lan ben de yaziim! Bari ne yazıcaımı düşüniyim Evet evet en iyisi bu, Nasıl bulcam ama azına mıçıyim!!! Bugün hava çok güzel, Uçuyor kuşlar orda burda. Rahat rahat oturuyorum bilgisayar başında. Antenler dikildi bende, Yani yanlış anlamayın, Artık dışarı çıkmak isterim ben de. Üff be dedim camdan bakıp, Yavruya bak dedim. En güzelinden sarışın hatun geçti... Oğuz olm sen böyle şeylere kafa yorma, Lavuk lavuk düşüncelere dalma! Abi iyi de ne yapcas ÖSS dedik kastık durduk... Lavuk lavuk düşünme dedik sana! Isındı zaten havalar, başladı depreşmeye hormonlar... Üff ama baksana başka bi tane daha geçiyo! Çakarım ağzına lan Ouz iki hafta daha otur aşaa! Geyiği bırak baba yaa... Üff, dedik bi kere, nolcak? Naaptım ki kıza, yazık bana... Olm Oğuz harbiden adam olmazsın. Latency falan artmış senin devrelerde yine... Daha yazın başındayız Ulan! Sabret işte! Çok kalmadı mutlu sona Ortalama 15 gün falan Kaldı sadece sabret buna... Bari bi kere çıksam dışarı ya? @arım kafana şimdi bu trackballu Beni kızdırma yararım kafanı ortadan ikiye! Var ya çok ipnesin olm Ouz Ebeme atladın bi senedir kız yok ders var diye... Kendi elimi şaaptım o kadar, Elim aşındı artık Neyse ya boşver bunu Kazma deiliz buluruz yaza bi tane artık... Mazi geldi şimdi aklıma bunu deyince, İnmiştik güneye tatile... Şile diyceğim geldi neresiydi orası ya? Sanırım adını unuttum boşver küçüktüm zate... İnmiştik işte ööle... Ne diyorum ben ya? İnmek falan, nereye?! Zamanla kafayı yedik iyi mi! Abijim bu nedir ya Yararım böyle devleti ben ama!! Rahat nefes alamıyoruz şurda, Ikındırıyolar resmen bizi ya! Camialarını bööle var yaa Aliim bi bööle... neyse anladınız hehe :) Deli ettiniz bizi be! Efkarlandım şimi bak, Xende geçirdiğim saatler aklıma geldi yine... Tara tara tara diye tarıyodum yaratıkları, Rahmet diliyodum soora onlara Alla Alla onlar rahmeti naapsın lam?! Devam edemiycek miyim ben buna? Ayy, zorlanmaya mı başladım acaba??? Maranello'yu çok severim, Alaka ne derseniz ben arbaları severim Lakırdı ederken aklıma geldi öyle.... Di mi ama bazen bööle de ii oluyo... Ilık ılık süt içiyosun falan Rende havuçla yedim heralde kafayı ben, Eeheh diye saçmalamaya başladım HAHA! Dextraya mal dedim Evet evet çok rahatladım Hem Dextra = ero zate En güzelinden dopero yada erospu derim ona Neyse derim artık ben bırakıyım onu bunu En güzelinden yine bi ders yapiim Yaa dersin güzeli mi olur beah! Sersemledim iyice hakkaten ha! Elle dergisi duruyor salondaki sehpada Elle dergisi nerden çıktı yaa Newbiesın zaten sen burda Ouz, konuşma! Ulan dedim kendi kendime, Zaman harcadıım şeye bak... Uzunlukta olayın pokunu çıkarttım, Nerden attım bunları? Salladım! Ben acaip hissediyorum yaa Uzayda gibiyim şu anda... Ouz tamam abi sakin ol lan Lan dedik! Dur artık be! Durmak bilmiorum ilham geldi bi kere! Upuzun yazarım dedim. En uzunu yazdım Kodum hafiften ortalıın ğuuanuna... İşin yoksa şimdi bunun sonunu getir, Eee sen misin başlayan bitmez böyle, Kendin kaşındın olm sölemedi deme! İnek herif bitti de bitsin işte!!! Buralar çok sıcak abi ya İçim geçti oturmaktan Terliyorum oturduğum yerde, Terliklerim yok zate... İşin cılkını çıkarmayayım burda bırakayım artık, ! işareti güzel oldu sonda bööle!!! Ekük! Ekük! Benim iddiam yok geçemezsiniz diye bu konularda fazla yeteneklideilim ama rahat yazdım bunu daha da giderdi birilerine duyrulur :PP[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yazmak bisey degil onemli olan aruz olcusune gore yazmak[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Arkadaşlar şiir gibi güzelim bir dalımızı bile çirkin emellerinize alet ediyorsnuz ya. Millet birbirine laf sokmak için şiiri kullanıyor. Dağılın huleayn. Yağdı yağmur Çaktı şimşek Sendemi şair oldun be eşşoleşşek YÇS = yeter çok sıktınız. Şiir dediğin kısa ve öz olur. O ne öyle orhun yazıtları gibi şiir mi olur.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 olur neden olmasin onemli olan uyak olcek kafiye[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 walla siz buna şiir diyosanız ööledir ben de mutlu olurum walla yazabildiim için amacım eğlenmekti o kadar :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: THARKAS, 02 June 2003 23:01 tarihinde demiş ki: olur neden olmasin onemli olan uyak olcek kafiye Evet bunlar olduktan sonra baş harflerinden bir şeyler türetilmesinde hiç bir sakınca görmüyorum gayet de eğlenceli şeyler çıkar ve çıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Burası paticik forumu Ortamın en süper olduu Şüphesiz en iyisi Türkiye'nin Ultima-TR ye dayanır kökü Ne gerek var fazla söze Abi nie böle rap gibi yazıom ya ben? Karakedi çok terbiyesiz biri Acayaip terbiyesiz şeyler yazıo Sözde vercekmiş makattan Malum arkadaş erkekçi Ama dikkat etsin kaseye Yoldan geçen biri komasın Ikınamaz valla uzun süre Ne olduunu anlatamaz kimseye Abi çok pis koyarım makattan Boş otobüste 6 ay ayakta gitmek zorunda kalırsın İnkar etme kendini Sen çok dopaçsın İşin gücün deyusluk Zikici gençlik ahanda burda Kapatalım bu konuyu İçim sıkıldı böle terbiyesizlikten Mesele çok konuşacak Sıradaki konu Xaero Erdi mi nooldu adam? Bi süredir yok ortada Eskiden her gün topic açardı Nedense yok ortalarda Daha dün gibi hatırlarım eb sitesi tavsiyelerini En baba yerleri o bilirdi Nerde lan bu ipna? Uzun olur gemilerin direği Zaten bilir bunu bazıları Uzuun ca almışlardır içlerine Neyse yine terbiyesizleştik geçelim bunu Ablamız bar bizim Ema Apla Kafam girsin onun küfürü Rahat rahat sölo tabi Organ gerektirmeyen bu küfürü Sahi eskiden daha çok görünürdü Ema Tabi anketleri de var onun İşim ben onu sinir etmek Şirin avatarına makyaj çekerek Yazacak konu var mı başka? Ahanda buldum şu anda Zaman zaman gelmio diil aklıma Acaba kim bu forumun en manyaa Manyak dediim öle "ben manyaam" demekle olmaz Ahanda kocaman döt gerektirir Zil zurna sarhoş gibi gezer hep Bilader bu aralar yeni tipler gelio Eskilere hiç benzemeyen Ne diolardı "bab the kenk" Bu aralar hiç ultima oynayamıom Uff kablolar koptu ya depremde İşte onda bağlantı rezalet Şimdi şimdi düzelio biraz İnşalla bi iki güne komple düzelcek Ne güzel OSI ye girces Uzak doğu dövüş sanatları da moda oldu Staffla dövüşmeyi örenmek istiodu biri Tekme tokat dalın ya ne kasıonuz Aikido, karete falanla Saçma şeyler hepdi Işık saçın etrafınıza Yarılsın heryer bi koyduunuzda Ingaa die barırsın millet Maganda taklın maganda Herkeste bi telaş var bu sıralar En sonunda okullar kapanıyo ya Plaj deniz ırt zırt denince İlk aklıma gelen şey Nedense aşırı sıcak İmdaaat buralar çok sıcak Zaten klima açınca kol gibi girio elektrik İyisimi kuşların tersini yapak Yazın güneye gidek Avustralya falan olabilir mesela Lo oralarda kış şimdi serin serin Alaaaah ne güzel sıcak yok Rüzgar da eser püfür püfür Isınma sorunu var mıdır acep orda? Malum Türkiye de ısınma en pahalı şey Benim adım Dagger Uzar adamın boyu bi koyarsam Arada sırada canım sıkılır Radar gibi gözlrimle Aaştırırım etrafı Dövecek birini bulurum Alla alla diye dalarım Küçükkken anahtara angak dermişim Artık ne demekse angak R'leri de söleyemezmişim eskiden Artık su gibi konuşuom maşallah Kendim anlasamda bi tek ne dediimi Etrafımdakinler hep "ne dedin" der Duymazlar ne dediimi İyisimi ben konuşmamı düzeltiim Çukulatayı çok severim Ortasında fındak varsa bayılırım Kışın insanın içini ısıtır Türkiye ne güzel memleket En büyük dorunu ise internet Rekabet olmadıı için adam gibi Bok gibi bu kablonet İnterneti düzeltseler de Yine sorun çıkar kablonete En azından bölgesel sorun çıkar Sonra yine giremeyiz internete İnternet düzelirse eğer Zafer şarkıları söleriz birlikte Bitiyo aktostişim az kaldı İçimi bi hüzün aldı Rakamlar yetmedi kaç satır oldu die saymaya İnananın bu akrostiş oldu çok manyakça Yağmur yağmıyo bi kaç gündür Aşırı sıcaklar geliomuş izmire Artık pişeriz iyice Yazın en kötü yanı Isının çok yükselmesi Pöff ter kokcas yine Az kaldı bitio yazacaklarım Yokolcam sonra aniden Işınlanacam telefondan matirikisdeki gibi Postanede sorun çıkmaz işallah Yıllardır yazmamıştım bu kadar uzun yazı Acaba kaç harf oldu Zamanı olan biri sayarsa iyi olur Ikındırır gerçi saymak harfleri Kolay mı lam yiyosa sayın Leman dergisi bozuldu bu aralar Artık Penguen alıom Rahatça bi yere oturup bi saatte bitiriom Ortalıkta okucak bişi kalmadı Leman mı okusam acaba Saçma sapan oldu o da Uçuk uçuk şeyler var Nerde o eski Lemanlar[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 kerem ile ekim yaz bakalım birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazakdancer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 selam milet walla ne diyim ki....tek kelimeyle size bravo desem bide bişey istesem tardım eder misiniz,benim böyle bi yeteneğim yokta sizden "sevinç" kelimesiyle bi güzel akrostiş yazsanız, birazcık manasıyla ilgili .... bi deneyin çok lazım desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar