Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Akrostiş: Hani şu ismin harfleri dizelerin ilk harflerini oluşturan şiirimsi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program][hline]Neşeli bi tiptir kendisi Ultima ile özdeşleşmiştir ismi Kötü düşündüğü hiç görülmedi Esasında sporlada vardır ilgisi Mutlaka okunmalı threadleri biraz zor oldu NUKEM ama güzel oldu Orhun ve Seçil için biraz bilgi ver mesela dış görünüşleri fln filan da kişiye uygun yapabiliim[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program][Bu mesaj Dagger tarafından 29 May 2003 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Jai ve Melih. bak ne kadar kolay hadi bakalım :)[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 moda oldu bu moda[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Secildir kendi ismi Ecil dir Right(Secil,4) Cil dir Right(Secil,3) Il dir Right(Secil,2) L dir Right(Secil,1) BUHHEH (cok sıkılıdım)[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Sabrettim sabrettim Uzadıkça uzadı Sıkıldım artık bu modadan Uyuz etti beni artık Nananana unspeakable[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kadin erkek demedim eglendim bunca zaman darkim dereyim demedim ibnelestim muntazaman... sonra ne oldu ise oldu u donuslerinde seni bekler oldum x kisisiyim artik isci problemlerinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kopuşa geçtim üstadım, yerlere yeksan eyledin zat-ı şahanemi :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 nedendir bilinmez, eskisi gibi degil yaz aylari. fazla mi derinlik ariyorum, bende mi sorun? rahat edemiyorum aksamlari. aslinda evet, sorun kalbim galiba şair ruhum acligini cekiyor ıslak sevismelerin romansinda kaybolmanin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 o ralarda neler oluyor bilemem r amak kaldı gitmeme geri dönemem c anımı alsalar vaz geçemem u zaklardan geri gelemem n iye beni ararlar bilemem ç amların altındayım ne güzel o ormanların içinde k ara ağaçlar etrafımda ç ilek ağaçları da var i nsanların üstünde r amak kaldı dedim ya gitmeme k enderler gelse de vazgeçmem gidişime i yice belleyin artık bunu n afile ama söyledim size bunu d aha ne diyeyim bilemiyorum a rtık yok olun istemiyorum r ende rende dilim dilim olurum k ararımı verir geri dönmez olurum[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 manifestosunu okudum bugun aksakalli amcanin lakin hic anlamadim parantez aralarinda buldum kendimi oyalandim virgullerle, pisman oldum sonra oysa ne kadar guzeldiler yazik oldu ah, ebemkusagi rengindeki ucurtmalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yukardan bir kuş geçiyor esen rüzgarı arkasına almış tam hız gitmekte bir yerlere doğru tahminimce o havada uçan kuş inecek bir gün yorulunca ama hiç duracak mı uçması? rahatlayacak mı sanki durunca, toprağa ayak basınca? ırak topraklara uçuyor o kuş kuş ki yorulmak bilmez bu nedir ya :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Orclar gördüm rüyamda Hala görünüşleri alkılma Aslında çok çirkindiler Ata biniyodular Binmeyi beceremezler ya Aslında rüya bu işte Rüylar saçma ya Dwarfın biri geldi sonra Ilık bü rüzgar esti Neydi bu rüzgar anlamadım Ikındı biraz dwarf Zort die bi ses çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Geceleri parıldayan Ay gibisin Yavrum Nü portreni çizesim geldi Uzan şuraya, Kanepeye doğru da çizelim Endamını göreyim, Meleğim.. Çok arabesk oldu ehü[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Şehzadeler büyür sarayda, Ablana hastayım, hasta Melahat eyledin beni şair Pırahdun benü Trabzon semalarında İstanbul'a geldim peşinden Yürüye yürüye yolları Oniki gün sürdü ama olsun Ne aşkmış ulan benimki de.. Kepaze eyledin beni Atlattım develere hendekleri Rüyadayım şu an sanki Trabzon'da bırakmışım kalbimi Aşkın gözümü kör etti Leyla da fena parça değilmiş sanki..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 pembe renkler silinmiş rüyalardan kötülük kaldıralamaz olmuş ortadan dandik bir kılık keser olmuş iyiligi aradikca daha guzel gunlerde , rahat verilmez olmus gun gibi kanla bulanmıs her yer kanlarin damladigi bu zamanda rahat vermeyen bu insanlara o cikti aydinliktan parcalarcasina nasıl kıydınız bunlara diyerekten uzun kılıcını savurdu havayı inleterekten.. kendiside biliyordu,ödü aslında eteginin donundan tasiyordu... merak ettiyseniz onu, Nukem der bir çoğu ehauhuahuae bunun 72 Punto ile Basılıp saklanmasını istiyorum memur bey ahuau[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 nasıl kıyılmış o güzel gözlere? uzun bir elbisesi,duruyor halen üzerinde kızıl saçları parlıyor güneşde ezeli bir ışık saçıyor herşeyinde merak etmek bir yana,Krodur o gelmiş-geçmiş zamana! ehauehahua[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sevindim yine gece gece aslında nedenini bilmiyorum bu duygunun lakin gönül ister ki herşeyden bu denli haz alayım amma velakin bokunu çıkarmamalı hiçbir zaman kaçmamalı göZümüze-dilimize... ne düşünüyor o şu anda acep? elini tuttum bana kızdı, ehueehue ulan anlamıyorum, ilk haftadan yatsa mıydım? ruhumu bir yana bırakıp - defolsa mıydım? of be, ne salak bir iştir bu! kasmıom, saçmaladım.[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 a rtık dayanmak çok zor c anım çok sıkılıyor a rabamdan iniyorum b ir kapıdan geçiyorum a rkamdan kapanan bir kapıyı görüyorum e ğilip bakıyorum geriye n erede benim kapım diye u tanmaz kapı yokolmuş ardımdan z aten geçmemiştim ki hiç oradan u tanmaz kapı kapanmış ardımdan n e zaman geçtim ki ben oradan u tanmaz kapı n iye kapandı? u tanmadan beni bıraktı y ardım istedim bir süre a ma yoktu duyan çığlıklarımı z ehir gibiydi karanlık a ktı ve parçaladı damarımı b ir bıçak gibi i iğnenin ucu gibi l alenin dikeni gibi e ritti geçti içimi c amdan yapılmış bir bıçak gibi e zdi geçti benliğimi k aranlığa boğdu içimi m eyvalarından tattım karanlığın i yice içtim, kana kana suyundan y edim en güzel yiyeceklerini i çimi parçaladığını bilerek m inderlerinde yattım karanlığın d ertlerimi açtım ona i nsanları sordum y aratılanları, e n derinden gelenleri s eni sordum ona o nları sordum r ahatlayamadım ama u yuyamadım y adsıyamadım seni o ysa neler denmişti hakkında r ahat edemedim aşkım u yuyamadım m inderlerde dinlenemedim k aranlığa sordum seni e n kötü yanlarını ve en güzellerini n eden terkettiğini d eğildi ama bunlar neden i çimi parçalamama izin veren m ekanlardı belki de e n olmaması gereken yerlerde olmaması gerekenlerdi.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 aşık kapışmasına benzedi bu topic hehe :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ben kendimi aştım şahsen varsa daha uzun yazabilecek babayiğin çıksın meydane![hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Diablo'nun son nefesinde Arayıpta bulamadığımız topaz Rüzgar gibi tıklayışında Kendimize alamadığımız topaz[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 lol :)))[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 pepsi içmez oldu aşıklar artık tepeledi koboldu imansız aşık cenk ettiler dark ile incirleri çuval ile kodu yere dark bile yükseldi tahta kedi öptürdü herkese yeri nayır nolamaz diyenleri emireri eyledi tufan koptu çaktı şimşek ilim irfan biçemedi gömlek rabbine şükretti sam the çelik bilek[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Sabah kahvaltıda yenir Acaba nedir nedir ? Mutant deyince akla What the fuck ? şimdi buldum İşte onun adı gelir Sam öğrenene kadar Eşek sudan gelir[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar