Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun açılmıyor ya.

Cermy

Öne çıkan mesajlar

ya kardeşime yılbaşı hediyesi bi direksiyon seti almayı planlıyodum. o sırada annemin kardeşime nfs road challenge adlı oyunu aldıgını gördüm fln. iyi dedim oyunuda bulduk fln . oyun orjinal bi kurup deniyim falan bakalım direksiyon olayı destekliyomu vs. oyunun üstünde minimum win95/98 diyo.
taktım cdyi dil şevtikten sora bu oyun 95 ve 98 ustu bilgisyarlarda calısıyor seklinde bir ibare cıkıyor ıngılızce olarak.
ama adamın alet p3 800mhz win2000 pro.. ne yapmalıyım?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yanlıs anlamadım. eski bi oyun oldugunuda zannetmiyorum..

kutusunun ustundeki acıklamada
minimum pc : win95/98 - pentium 200mhx - 32mb ram - 100mb sabit surucu - 4x cdrom - 2mb video kartı diyor..

içindeki turkce kurulum vs acıklamasında incelerken söyle bir bolum buldum: Windows 95/98/2000/Me/xp işletim sistemini başlatın.

yani hepsini kabul ediyor fakat açamadım ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi birdaha denedim diyor ki çıkan hata mesajında :

This game runs only under Wnidows 95 or 98.

ha bide şimdi cdde mi bir sorun var dfiye kendi laptopuma kurmayı denedim kuruldu. ama ekran kartı boktan odugu icin goruntu kotuydu. yanı cdde bir sorun yok. laptopta xp var orda çalışıyosa bunada xpmı yuklesem acba?

[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]

[Bu mesaj Cermy tarafından 27 Aralık 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaslar olayı halletmiş bulunuyorum. dayanamayıp 2000 in ustune xp kurdum ve sora cd yi taktıgımda tıkır tıkır çalıştı vala :D şimdi asıl olay bana kalırsa bir sure sora 128mb ram bu iş için yetmiyecek. bu 2000i format atmadan silmenin bi yolu varmıdır?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...