Pascha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Belki ilgi duyan bi pati olabilir :) Sahibinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ilgi duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 allah sahibine bahaşlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 1 tur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 şunu alsam gaza dokunduğum gibi ölürüm sanırsam sahibne bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Kaç basiyur obi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bununla istanbul trafiğinde hakketen ne işin vardı :) Bende 250 lik crusier kullanıyorum.DAha ufak bişiler ilaç olurmus sana şöyle bir ktm felan mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Lithran said: Bununla istanbul trafiğinde hakketen ne işin vardı :) Bende 250 lik crusier kullanıyorum.DAha ufak bişiler ilaç olurmus sana şöyle bir ktm felan mis hocam aynen sole vfr 800 1200gs mis gibi, ne isi var evli barkli adamin racingle dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 donarak gezmek isteyen varsa beri gelsin seve seve :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Merakımdan soruyorum, bu ilandaki canavarla takaslamak istediğiniz diğer motorlar arasında ne fark var? Resimlerine baktım, hepsi ses hızını geçecekmiş gibi duruyor resimlerde valla :)-D hasss...editi; az önce bu r1 denen şeyin topspeed videosunu izledim, bana bu r1 denen şeyin 300km/h hızda nasıl havalanmadığının mantıklı bir açıklamasını yapabilecek insanlar arıyorum. Abi ben yaşlandım galiba asfhjasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Harika motor. Pırıl pırıl. Ilgi duymak ne kelime ;) aşk duyar insan buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ozii_x said: Harika motor. Pırıl pırıl. Ilgi duymak ne kelime ;) aşk duyar insan buna. ist trafigi bitirdi o aski.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 cok tatli motor cidden de hani istanbul trafiginde anca caddede 2.viteste gezersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 manve said: cok tatli motor cidden de hani istanbul trafiginde anca caddede 2.viteste gezersin. yapılacak en guzel sey, otoban direk ankara non stop, iste o zmn tadından yenmiyor, ama gel gelelim ist trafigi motor icinde uygun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 1 ayda 30bin km mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 bana ver ayda 50k yapayım lol. ama boy uzun ya ne alsam ben bana ne gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Lectre said: bana ver ayda 50k yapayım lol. ama boy uzun ya ne alsam ben bana ne gider boy 1.80 ustuyse bmw 1200gs guzel motordur da, ne kadar motor tecrubeniz var, soru biraz restorana girip abi burda ne yenir tadında olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 yok motor tecrübem işte olsun istiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 uzak durmak en iyisi hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2009 yılında çalındı r1 im benim offff :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 1 ayda nasıl aküyü pert ettin bende bi soru işareti canlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Wolas said: 1 ayda nasıl aküyü pert ettin bende bi soru işareti canlandı aku eski zaten + xenon var 2side aktif aku dolamıyor garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hepsinde aynı şekilde ama 1 ayda değil 1 yılda bile pert olmaz akü başka bişi var onda benden demesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar