Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Premium'da İndirilen şarkılara ulaşmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spotify Premium'u başlattım, çevirimdışı mod olayı geldi. Albümleri indiriyor ve internet bağlantısı yokken çalabiliyor. Ama mesela ben bu şarkıları direk kopyalamak, klasörüne ulaşmak falan istiyorum. Onunla ilgili hiç birşey yazmamış.

Deneyen, bilen var mı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada libdespotify calismayabilir. Bu sarkilar tamamen encrypt edilmis. Program onu cozup okutuyor. Mantiken olmamasi lazim yani.

Bir de korsan dinleyeceksen zaten bu kadar ugrasacagina Soulseek yukleyiver.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Korsan muzik programi.

Encrypt edecek bu arada tabii, ayda 10TL zaten, onu verip tum katalogu indirecek insanlara izin mi versin bir de?
Mesaj tarihi:
Yok belli bir sınır koyabilirdi gene ya mesela ayda 200 şarkıya kadar falan gibi. Ama gene de o şarkılara ulaşabileydik iyiydi.

Bu arada korsan müzik programıyla müzik download etmeye yeni gelen internet yasalarından sonra cesaret edebilecek var mı? (Vpnsiz falan)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
VPN olmadan olmaz. Korsan kullaniyorsan PrivateInternetAccess gibi bir VPN gerek ayrice, VPS alip kuracagin VPN de yaramaz bu sefer de USA'de takilacagin icin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dogru. Giriyorum bazen ama genelde otomatik acilip kapanmiyor benim VPN. iPad'de de oyle. VPS tutup kendi VPN'mi yaptim, onu kullaniyorum.
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

Yok belli bir sınır koyabilirdi gene ya mesela ayda 200 şarkıya kadar falan gibi. Ama gene de o şarkılara ulaşabileydik iyiydi.

Spotify sarki sahiplerine dinlenme uzerinden para odedigi icin senin baska playerla falan dinlemene izin vermemesi gayet normal.
  • Yeni Oluştur...