JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Spotify Premium'u başlattım, çevirimdışı mod olayı geldi. Albümleri indiriyor ve internet bağlantısı yokken çalabiliyor. Ama mesela ben bu şarkıları direk kopyalamak, klasörüne ulaşmak falan istiyorum. Onunla ilgili hiç birşey yazmamış. Deneyen, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bunu yapamaman lazim yani yapmaya iznin yok ama yapabilen bi program falan var mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Keyword: libdespotify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mutlaka olması lazım, teorik olarak o şarkıları benim çevirimdışı internet bağlantısı olmadan dinlememe olanak veriyor. Sonuçta ulaşabilmem gerekir mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Bu arada libdespotify calismayabilir. Bu sarkilar tamamen encrypt edilmis. Program onu cozup okutuyor. Mantiken olmamasi lazim yani. Bir de korsan dinleyeceksen zaten bu kadar ugrasacagina Soulseek yukleyiver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Yani spotify bilgisayara indirdiği şarkıları encrypt ediyor ki alamayalım ele geçiremeyelim diye? Soulseek ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Korsan muzik programi. Encrypt edecek bu arada tabii, ayda 10TL zaten, onu verip tum katalogu indirecek insanlara izin mi versin bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Yok belli bir sınır koyabilirdi gene ya mesela ayda 200 şarkıya kadar falan gibi. Ama gene de o şarkılara ulaşabileydik iyiydi. Bu arada korsan müzik programıyla müzik download etmeye yeni gelen internet yasalarından sonra cesaret edebilecek var mı? (Vpnsiz falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 VPN olmadan olmaz. Korsan kullaniyorsan PrivateInternetAccess gibi bir VPN gerek ayrice, VPS alip kuracagin VPN de yaramaz bu sefer de USA'de takilacagin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 GERGE senin için "VPN'siz internete girmem abi" demişsin diyorlar, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 türkiyeye mi geldi bu kurallar haberim yok hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Dogru. Giriyorum bazen ama genelde otomatik acilip kapanmiyor benim VPN. iPad'de de oyle. VPS tutup kendi VPN'mi yaptim, onu kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 JestersTear said: Yok belli bir sınır koyabilirdi gene ya mesela ayda 200 şarkıya kadar falan gibi. Ama gene de o şarkılara ulaşabileydik iyiydi. Spotify sarki sahiplerine dinlenme uzerinden para odedigi icin senin baska playerla falan dinlemene izin vermemesi gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar