jatha Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Selamlar, Raspberry Pi ile eve bir printer server kurmaya çalışıyorum. CUPS'ı kurdum, printerı da kurdum başarıyla test page de yazdırdım Pi üzerinden. Fakat Mac OSX e kurmaya gelince patlıyor işler. Internet Printing HTTP olarak kuruyorum, job yolluyor, Pi'da job u alıyor, completed diyor, fakat printerdan çıkan birşey yok. Detaylarını SuperUser'a da yazdım ama bir cevap alamadım. Belki burda bilen birileri vardır: http://superuser.com/questions/708712/cups-network-printing-shows-success-but-prints-nothing Bir de superusera yazmadığım, Raspberry Pi üzerinden AirPrint kurdum, Network printerları içerisinde AirPrint olarak görüyor Mac. Ama iPhone 4S görmüyor kesinlikle aynı networke bağlıyken. Bu neden olabilir biliyorsanız süper olabilir. Teşrkkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yok mu bilen bir cengaver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Log'larda hersey dogru gorunuyor. dmesg'de daha cok bilgi ver, ya da log level arttir bir. Hangi CUPS? Hangi dagitim? Hangi kernel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar