Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SAMSUNG D5000 LED TV Ekran Kararması

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu sorun başkasının başına geldi mi ?

Akşam hiçbir sorun yoktu tv de. Kapattım yattım uyudum. Sabah açınca şok oldum. Sol üst köşesinde 15cm boyunda 40cm genişliğinde bir dikdrötgen kısmın rengi kararmış. Sanki mürekkebi akmış gibi. TV 2 senedir olduğu yerde duruyor. Kımıldamadı bile. Durduk yere o kısımdan görüntü kararmış.

15 Dakika sonra düzeldi. SOğuk havadan dolayı oldu herhalde dedim. Çalışınca kendine geldi diye düşündüm derken gene aynı duruma döndü.

Garantisi de 1 ay önce bitti . Sebebi ne olabilir acaba ?

Televizyon Samsung D5000 40"LED.

EDIT: Bu arada yeni birşey keşfettim sorunlu bölgenin arkasından az bastırınca görüntü düzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadan bastırınca kararan bölge gitti. 2 saattir izliyorum sıkıntı yok. Ama en ufak bir temasta tekrar geliyor kararan bölge. Sonra yine arkadan bastırınca geri geliyor görüntü.

Benim aklıma takılan neden durup dururken böyle birşey olduğu. Ne darbe oldu ne başka birşey. 2 senedir yeri bile değişmedi :)

Servis 30 TL ye geliyormuş. Bir gelsinler bakalım ne diyecekler. Eğer panel falan değişecek 1000 TL derlerse yol veririm böyle arada parmak atarak kullanırım gittiği yere kadar.

Bir de şimdi aklıma geldi 10 gün önce dandik priz değiştirip akım korumalı taktım. Bu priz bozmuş olabilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...