KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 selam hotmail gmail ve webmail hesaplarımı aktif olarak kullanıyorum ancak bunları tek bir yerden yönetebileceğim bir programa ihtiyacım var. digsby denedim ancak beğenmedim sürekli hata veriyordu. ücretsiz ve basit bir program öneriniz varsa alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 thunderbird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 thunderbird kullanıyorum o işler için gmail hotmail kendi domainimn maili okul maili vs tek program altında görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 webmail ne ola ki? Horde? Roundcube? Rainloop? https://www.mozilla.org/en-US/thunderbird Olur da para verecegim dersen su da cok iyidir: http://postbox-inc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hepsini gmail'de topla. Öyle yapıyorum, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 [email protected] uzantılı mail adresim var üni'nin tabanından. thunderbirdü indirdim öneri üzerine hotmail'i kurdum ancak bunu eşitleyemedim parolayı vs. doğru girmeme rağmen parola ya da mail hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Imap adresini ya da portunu dogru girmiyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Deathblade said: Hepsini gmail'de topla. Öyle yapıyorum, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar