Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilginc Olum Hikayeleri

Eray_GNR

Öne çıkan mesajlar

Bi gün bi telefon geldi...

-Alo
-Alo abi hani bizim ilkogretimde bi mudur vardı ya...
-Eeee?
-Adam banyo yaparken kaymış düşmüş ve vileda zopası girmiş...

Aynen boyleydi. Sonra başka bi arkadaşım şöyle dedi.

-Hayır mafya gelmiş, borcu varmış adamın vermeyincede tuvalete sokmuşlar sonra vileda sopasını alıp...

Gerisini siz düşünün ben böyle ölüm ilk defa duyuyorum..
Ölünün arkadasından konuşmak gibi olmasın ama çok gülmüştüm :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 25 Aralık 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
gazetede çıkmıştı, ne kadar doğru bilmiyorum ama, bi adam ava çıkıyo, tüfeğini bi yere dayıyo, sonra köpeği geliyo silahı bi şekilde deviriyo ve silah ateş alıyo, avcı vuruluyo!

bi ara İtalya'da Mortar'da adamin biri kopegiyle ava cikar. kopek bi cukura dusunce elindeki tufegi cukurdaki kopege uzatir; ama tufegi adamin kendisine nisan almistir. kopegi de tufege patisini uzatinca kazaylan tetige tutunur ve avcı ölür senin dedigin olay bu olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eray_GNR, 25 Aralık 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!

FBI incelemeye almalı bu olayı :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...