Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Lel nasıl bir hayal gücü şu gazetelerdeki... Çok cahiller İlber hocam

Liverpool'un en son ihtiyacı olan adam tipi Bruma tarzındaki kanat oyuncuları, ellerinde nereden baksanız sol içinde sağ içinde aynı tipte 3-4 adam var.

Solda Sterling zaten İngiltere de geleceğin Walcott'u deniyor. Hatta daha iyi olacak diyenler var. Ibe yeni yeni forma giymeye başladı. Bruma'dan 3 kat daha iyi adam, hatta bana kalırsa Sterling'ten bile iyi teknik olarak. Coutinho orada oynuyor, gerçi adam yokluğundan oynuyordu şimdi tekrar ortaya geçti birkaç maçtır daha iyi oldu. Kiralık Suso var keza, geçen yıl 11 de çıkıyordu ama bu yıl kiralamayı tercih ettiler düzenli tecrübe alsın diye, yine Rodgers'ın çok şey beklediği elemanların başında geliyor.

Sağ kanatta zaten Moses'inden tut, Luis Alberto'suna ve gerektiğinde Sterling'ine kadar sağlam bir rotasyon var.

Burada faktör zaten tecrübe eksikliği, adamların hepsi atletik ve yetenekli ama Moses dahil hepsi çok tecrübesiz. Rodgers dönemi de az para harcıyor Pool, çıkıp öyle bir salaklık zaten yapmazlar. Adam alacaksak bana kalırsa sol değil, sağa çok tecrübeli bir eleman almak şart.

Abi ciddi ciddi yazmışsın o kadar
Mesaj tarihi:
yahu sakatlık sanki çok önemli bir sakatlık.

ön çapraz bağ yırtılması, doktorun söylediğine göre yeni yapılan bağ eskisine göre %166 daha sağlam oluyormuş.

gerisi brumaya bakar. ben de olcam aynı ameliyatı da ne zaman bakalım.
Mesaj tarihi:
ya o arada antrenmanlara çıkamıyor işte fizik olarak zaten iyi sayılmaz sakatlıktan sonra daha geriye gidebilir ama yaşı genç çok daha iyide çıkabilir
Mesaj tarihi:
Galatasaray
Bu haber için seçenekler
FUTBOL | MP Antalyaspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer alıyor.
Guillermo Burdisso - Felipe Melo - Gökhan Zan - Ceyhun Gülselam - Selçuk İnan - Wesley Sneijder - Didier Drogba - Izet Hajrovic - Alex Telles - Burak Yılmaz - Umut Bulut - Fernando Muslera - Semih Kaya - Koray Günter - Emre Çolak - Sabri Sarıoğlu - Aykut Erçetin - Ufuk Ceylan - Veysel Sarı - Umut Gündoğan
Mesaj tarihi:
Kamuoyuna Duyuru

Kulübümüz hakim hissedarı Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin sermaye artırımı ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun almış olduğu bugüne kadar görülmemiş olağan dışı karar teknik ekibimiz tarafından incelenmiş olup, yarın Yönetim Kurulumuza sunulacaktır. Şu aşamada kararın içeriğine ilişkin herhangi bir açıklama yapmayı uygun bulmadığımızı kamuoyu ile paylaşırız.

Galatasaray Spor Kulübü
Mesaj tarihi:
fenn said:

said:
Dany 10 tane Burdisso eder

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-taraftari-isyanda-ah-dany-ah-SXHBQ369547SXQ

burdisso 2 maç daha yumurtlarsa şampiyonluk yalan olur zaten
  • Yeni Oluştur...