7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 60d ile bugün bir proje için çekim yaptım, eve geldiğimde 47 görüntünün sadece 41 i dosyada gözüküyor eksik olan 6 görüntü kamerada ve oynatabiliyorum ama dosyada gözükmüyor kayıp görüntülerde hep önemli röportaj falan, kartı başka yere taktım yine 41 tane gözüküyor kafayı yicem düzeltmenin yolu var mıdır ? help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bazı kart markalarının kurtarma yazılımları oluyor, lexar sandisk filan onlara bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Baska klasore atmis olamaz di mi bazen belli birseyden sonra ek klasor acabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 recuva ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi kendi kendine düzeldi hiç bir bok anlamadım başka dosya falan da oluşturmamış 64564. kez bir daha deneyim dedim gözüktü görüntüler duvara kafa atmayı falan düşündüm çok kötü olurdu geri gelmeseydi görüntüler, aman neyse çok rahatladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar