Rerore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 simultane tercümanlar da bir alanda uzmanalşıyor zaten genelde bilim konferanslarında daha zor metinlerle uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Tamam o zaman, bütçe kesintisinde artık akademisyen yerine tercüman getirtiriz okullara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Rewendor said: Şu adam milleti ezmesin de kim ezsin? https://eksisozluk.com/entry/46679153 Saygı +∞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3ddlqId-ud0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 vaperon said: Rewendor said: Şu adam milleti ezmesin de kim ezsin? https://eksisozluk.com/entry/46679153 Saygı +∞ tembellik edmiş onceden cevirip derse gelmeiş. sayı duyulacak bişi yok. tembel kötüdür cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 adam full int kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 abi şu adamı gözünüzde o kadar büyütmeyin rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Yok yea ne büyütcez kafayı gömdüm mü alnının çatısına aynen yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yabancida pop kulture mal olan efsane bilim adamlari var, bakiyorsun hepsi fizikci neredeyse, cunki turk halkinin pozitif bilimlerle isi yok gavur kesfetmis ver parayi kullan kafasi direk ama konu osmanli tarih masturbasyonu olunca herkes bilim asigi kesiliyor birden, tarih disinda televizyonlarda kendine yer bulabilen baska bir bilim dali varmi bu ulkede? yok. Neil abi gerizekali amerikalilara bile kendini sevdirip Cosmos u yeniden ceker odul pesinde kosar bizde abdulhamid kizil sultanmiydi yoksa baska bisimiydi onu tartisiriz hala bizde anca ilber ortayli pirim yapiyor, bu bile turk toplumunun yapisini gosteriyor iste. Sakali var, yasli ve agir bir adam tamam cok zeki her boku biliyor kesin bu, adama uzmanligi olmayan yiginla soru soruyorlar oda cevaplamaya kasiyor yazik bi yandanda karizmayi cizdirmemeye calisiyor filan. gecen vatikan konusunda baya eveledi geveledi misal ki gidip osmanli tarihcisine hristiyanlik tarihi sorulari soruyorlar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Makine mühendisine çamaşır makinesi bozuk tamir etsene diyen bi millet aga, çok şey bekliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 e bunda garip bişey yok ki, makina mühendisi sonuçta ne yapmasını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 sanki bana uzay üssü kuracak haspam havalara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Kes la hewal. Full mekanik çamaşır makinesi mi var dünyada bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 haah boku elektronikçiye attı şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 elektronikçiler de mekanikçiye atıyo zaten ya. 1.5 sene çalıştım, elektrikçi/mekanikçi arasında "arıza elektronik hayır arıza mekanik" tartışması geçmeyen bi arıza görmedim sdghfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ben boku direkt tasarımcıya atıyorum. tasarımda sıkıntı varsa imal eden ustaya atıyorum. geçip gidiyor günlerim çok mutluyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar