Munin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hocam haber süper yaw hehe paylaşmak istedim. Erzurumlu mucit Cengiz Çelebi, motosikletinin lastiğini çıkararak monte ettiği kayakla karlı yollara meydan okuyor. Erzurum'un Dadaşköy Beldesi'nde yaşayan ve belediyede işçi olarak çalışan Cengiz Çelebi, evinde kurduğu mütevazı atölyesindeki icatlarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce uçak yapan, kum değirmeniyle enerji üreten Cengiz Çelebi, bu kez de kayaklı motosiklet yaptı. Motosikletinin ön lastiğini çıkararak monte ettiği kayakla karlı yollarda sorunsuz yol alabilen Cengiz Çelebi, motosikletine yaptığı sistemi otomobile de uygulayabileceğini söyledi. Beldede vatandaşların ilgi odağı haline gelen Cengiz Çelebi, kendisine imkan verilmesi halinde birçok projeyi uygulamaya koyabileceğini ifade etti. Kayaklı motosikletiyle gösteri yapan Cengiz Çelebi'ye alkışlarıyla destek veren belde halkı ise, onun her şeyi icat edebileceğini dile getirdi. hayır herşeyi geçtim harbi iiki Türküm ben =p başka yerde yok . ehehe[Bu mesaj Madder tarafından 27 Aralık 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 daha doğrusu :D[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|NewsMail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hehe bende düzelttim zzten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Mucitlik diilki bu:) bilinen birşeydir motorsikletin ön lastik sökülür kayak takılır arka tekerlek kalınlaştırılıp çivilenir/zincirlenir ha kalkıp karda sıçrıyarak giden bişi falan bulsun mucitlik olur[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 oww demekki yeterli imkan verseler neler yapıcak kim bilir..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iyi olmus.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Hll olsun amcama[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 iş görür[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 kıskanır chem zaten herseyi kendisi grandmaster kıskanç :D[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Mayh3m, 27 Aralık 2004 18:46 tarihinde demiş ki: kıskanır chem zaten herseyi kendisi grandmaster kıskanç :D bana düşmez ama bu iyiydi :D[signature][hline] »§-Bir Gun Herkez Pati Olacak-§« / 0 0 =o=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Chemical, 27 Aralık 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Mucitlik diilki bu:) bilinen birşeydir motorsikletin ön lastik sökülür kayak takılır arka tekerlek kalınlaştırılıp çivilenir/zincirlenir ha kalkıp karda sıçrıyarak giden bişi falan bulsun mucitlik olur kıskanma =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bu birşey mi geçende amcamın teki toplama parçalarla ferrari yapmıştı..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hindistandaki harley taxiler aklıma geldi resmini bulamadım şimdi bulan varsa koyar heralde karşılaştırmalarını yaparız.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ehe güzelmiş bende kırılmıs board'ımın parcasını bisikletime koymustum. Güzel gidiyodu, Gerçekten iş görür...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bizim burdan tanıyorum o amcayı.. bide su ile çalışan motor yapmıştı..telekritik falan haber yamıştı.. :)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yurdum insani, Kayseri'de bi amcam da su ile calisan araba yaptiydi da, petrol sirket sahipleri adami 1 hafta icinde yok ettiler. bu devirde fazla icat yapmamak lazim ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar