Gluskap Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Etkinleştirseler şu saçmalığı artık. Hazır Google Play de TL'ye geçmişken ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 airpush kullanan var mı? admob dışında başka reklam ağı eklemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 admob bile ekleyemiyorum ben ya adsense kabul etmiyor beni sitemde içerik yok diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 4k dl ios, 12k dl android bi appin 2 versiyonu var elimde kullanım oranı 50%nin biraz altına düştü uzun zamandır güncellemeyince, hangi reklamı koysam bilemedim, hangisi çok kazandırır ^^ ios için appleın kendi sistemini, android için admob düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 valla admob kulanıyorum ben androidde ama yeni networkler istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 android de google in adsense reklamlarini kullanamiyomuyuz? mobile versiyonu icin olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 admob onun için değil mi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 yok ben javascript olan versiyonu icin diyorum, api fln kullanmadan, cunku app browser based olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ben adsense dashboard diye bi uygulama kullanıyorum günlük gelir takibi için de normal admob hesabımla arada 20 küsür lira fark var total'e baktığında. geçen ay değeri ile günlük değer tutuyo ama. çözemedim fark nerde. admob hesabım daha düşük bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yeni admob ile paranızı hangi hesap yöntemiyle çekiyosunuz ? eft - rapido - western union quick cash(türkiyede yok gösteriyo)- çek ödemesi var bide paypal desteği kalkmış çek ödemesiyle uğraşmak istemiyorum da diğerleri arasında nasıl kıyaslama yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar