Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 GEd said: eh sayılır. enparanın yeni kampanyası %50 playstoreda falan indiirim pamps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 50-100 dolar kazaniyorum gunluk te cok gelistirmek lazim 25 bin dolar kazanan var memlekette gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 GEd said: diaboliq said: hiç para verip app almadım lan. alcak gibiyim ama bu aralar. öyle hissediyorum. Aynen. Vermeyecek gibiyim ben. Çok güzel bir app vardı geçenlerde 1 ay süresi dolunca alınabilirdi onu bile almadım o derece. Öğrencilik biteli çok oldu ama öğrenci kafasından kurtulamadım. ben de almiyorum ya yakin arkadasim app yapti hatta cocuk o kadar rica etti abi al fln diye onu da almadim yazilima para mi verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 app dedigin free olucak aga, anca reklamlari kaldirmak icin fln para isticek o kader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 matama said: 50-100 dolar kazaniyorum gunluk te cok gelistirmek lazim 25 bin dolar kazanan var memlekette gunluk neyden kazanıyosun? dolar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 25bin dolar kazanan türkiyeden değildir büyük ihtimal. reklamdan hele 25bin dolar ı-ıh. in-app purchase falan olcak o da türkiyede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 senko said: GEd said: diaboliq said: hiç para verip app almadım lan. alcak gibiyim ama bu aralar. öyle hissediyorum. Aynen. Vermeyecek gibiyim ben. Çok güzel bir app vardı geçenlerde 1 ay süresi dolunca alınabilirdi onu bile almadım o derece. Öğrencilik biteli çok oldu ama öğrenci kafasından kurtulamadım. ben de almiyorum ya yakin arkadasim app yapti hatta cocuk o kadar rica etti abi al fln diye onu da almadim yazilima para mi verilir Arkadaş rica etse alırım haftalık ekmek sayısını kısarak. Alabileceğim bir app denk gelmedi hiç bu arada. En çok satılan applara bakıyorum insanlar ne die alıyor anlamıyorum :) Çok yaşlandım belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ben de android developmenta yeni girdim milyonları götüremesem de ayda 3-5k kazanmayı planlıyorum kafamdaki uygulama fikriyle. ama sanırım google playden direkt olarak türkiye'de kazanç elde edemiyormuşuz doğru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Doğrudur. Paralı uygulama satışı ya da in-app purchase işlemlerini gerçekleştiremiyoruz Türkiye'den ne yazik ki. 3 senedir yapıcaz diyorlar bir de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 su ana kadar 2 tane app maker ile mikimtrak uygulama yaptim. biri 1400 download digeri 100 defa download edildi. app lara totalde 7 saat zamanim ve 35 dolar param gitti. app lar sayesinde yaptigim firma tanitimindan beni arayanlardan totalde 6300 liralik is aldim. 3. uygulamami yapiyorum su an. bir bos zamanimda eclipse ogrenmek istiyorum. guzel fikirlerim var. bir de 1000tl ye visual basicten yazdirtmak istedigim bir program var kentsel donusum hakkinda. 500 adet falan satacagini dusunuyorum. ama crack korumasi vs nasil yapacagimi bilmedigim ve yazacak kimse bulamadigim icin oyle bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 eclipse ögrenmek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 eclipse java dev kit diye bir şey varmış onu önerdiler ben de daha bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 java development kiti yüklüyosun o bir exe sonra android sdkyı indirince hazır eclipse ayarlanmış falan geliyo sdk managerlı bundle falan direk uygulamaya yapmaya başlıyosun eclipse öğrenmek diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 nasıl lan? sürükle bırak falan gibi mi oluyor yoksa kod mu yazıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 niye ogrenilicek bisey olmasin eclipse yahu, bi dunya seyi vardir ogrenilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Sürükle bırak ile element yerleştirirsin ekrana anca. Aksiyonu kodla sağlıycan. eclipse'i açmayı öğrenince bitiyo olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ios cu varmiydi aramizda bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 cay ocagi veya kahve simulasyonu yapicam, tutar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 deli tutar.bok gibi oyun olsa bile 1m indirme garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Desolator said: Doğrudur. Paralı uygulama satışı ya da in-app purchase işlemlerini gerçekleştiremiyoruz Türkiye'den ne yazik ki. 3 senedir yapıcaz diyorlar bir de :/ turkce paralı uygulama satanlar şirketlerini yurtdışında mı kurmuşlar? illa beleşe uygulama mı yapmak durumundayız yani tr deyiz diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Valla burada desteklenen ulkeler var. Muhtemelen bir sekilde satis yapan app yurtdisina bagli bir developer accountundan yapiliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 endonezya bile var bize hala yok kaç sene oldu anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 androidde yazdigimiz bir programa reklam koyarsak, turkiyede gosterimine gore para kazanabiliyomuyuz? (dev account usa de bu arada) yoksa illaki kullanicilarin desteklenen ulkelerdemi olmasi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 onu ben de çözemedim. mesala eskiden dolardı, şimdi yeni admob ile tl alıyoruz bide geliştirici hesabı başka ülkedenmiş gibi gösteriliyo mu başka ülkeye geçince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar