zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 usb girişli bi headset aldım kendime, skypeta konuşurken gayet düzgün ses fakat masaüstü ya da oyun içi video çekerken arkadan buzzing/humming denilen ses çıkıyor çok rahatsız edici. bu ses,headset usb olduğu için mi çıkıyor?eğer öyleyse 1 hafta içinde değiştirmem gerek, zaman kaybetmeden jaklı bi headsetle değiştireyim.sabahtan beri denemediğim nane kalmadı, hiç biri işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 chrome daki mikrofon açığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 internette okuduklarımdan yola çıkarak laptopta denedim bugun, şarjdayken yine aynı uğultuyu yapıyor fakat fişten çektiğim gibi tamamen kesiliyor uğultu.muhtemelen elektrik hattıyla ilgili bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 eğer usb slotlarında hafif bir problem varsa, o yüzdendir belki. skype'ta olmaması da skype'ın kendi düzeltmesi yüzünden olabilir. tamamen salladım ama. teknik bir şeye dayanmıyor yorumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 butun slotlarda denedim.kasa da daha yeni 2 haftalik.ha bozuk olabilir tabi de, ayni ugultu laptopta var, fistrn ceker cekmez kesiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar