zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 usb girişli bi headset aldım kendime, skypeta konuşurken gayet düzgün ses fakat masaüstü ya da oyun içi video çekerken arkadan buzzing/humming denilen ses çıkıyor çok rahatsız edici. bu ses,headset usb olduğu için mi çıkıyor?eğer öyleyse 1 hafta içinde değiştirmem gerek, zaman kaybetmeden jaklı bi headsetle değiştireyim.sabahtan beri denemediğim nane kalmadı, hiç biri işe yaramadı
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 internette okuduklarımdan yola çıkarak laptopta denedim bugun, şarjdayken yine aynı uğultuyu yapıyor fakat fişten çektiğim gibi tamamen kesiliyor uğultu.muhtemelen elektrik hattıyla ilgili bişey.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 eğer usb slotlarında hafif bir problem varsa, o yüzdendir belki. skype'ta olmaması da skype'ın kendi düzeltmesi yüzünden olabilir. tamamen salladım ama. teknik bir şeye dayanmıyor yorumum.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 butun slotlarda denedim.kasa da daha yeni 2 haftalik.ha bozuk olabilir tabi de, ayni ugultu laptopta var, fistrn ceker cekmez kesiliyo
Öne çıkan mesajlar