Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir Tayfasi Okuyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Millet ankara da istanbulda bulusuyo bende 24 ünde Izmire geliyorum 2 haftaligina, bizde bulusalim ama benim düsüncem gece bi bara falan gidip oturmak bu durumda yas ortalamasi önemli bi etken tabi, buraya bi yas ortalamanizi yazin millet ve böyle bi etkinlik yapmak isteyenler özellikle fikirleri varsa söylesin...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
hmm sence ? bara mı gidcez lam:) ehehehe aranızda bebe kalıcaz orda şimdi:)[hline]People need miracles...
When they are in wickedness;
Or when they're in a bliss;
And My miracle is you
Mesaj tarihi:
Valla karsiyakaya gelmem ben bulusma noktasi alsancak olur sadece, karsiyaka beni cok kasiyo, 6 sene boyunca göztepeden hersabah karsiyaka anadolu lisesine giden biri olarak delirdim karsiyakadan :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
said:
Vampire, 07 Aralık 2002 03:16 tarihinde demiş ki:
göztepede de mi acildi? ne zaman?
bir bucuk senedir Türkiye ye gelmedim bilindik bi yer olsun :)[hline]Dont make me more aggressive than devil...

hani milano piza vardı sahilde.onun karşısı.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack
Mesaj tarihi:
annadim, dur bakalim geri kalan izmir tayfasida mesaj atsin bi buraya ona göre konusuruz lokasyonu herkese göre en uygunu olur, organize edebilirsek tabi[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
Uyarım size... Buluşma tarihinden birkaçgün önce haber verin yanlız. :)

Yer, mekan farketmez benim için.. Balçova'da oturuyorum bu arada
Mesaj tarihi:
said:
odion, 07 Aralık 2002 06:47 tarihinde demiş ki:
Tam geliş tarihinin belli olduğuna sevindim. Görüşürüz.

bab bi ara icq nu ac. öldün mü kaldinmi haberimiz yok[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
beyler i suck yaf
bu pazardan perş e kadar izmir deydim pepelek ten milleti toplamak aklıma gelmedi off ya ulan pişman oldum şimdi ..

üç gün kız olayı wardı ama onla da 2 saat felam takıldım gün başına .. gerisinde baydım ewde perş tüm gün ewdeydim mesela :(
bu arada göztepe reci's e çarşamba tuwalet amaçlı girdim iyi ki sadece tuwalet amaçlı girmişim rezil ötesi tiki dolu bi yer (izmir de ciks diyolarmış yeni gereksiz kültür ehuh)[hline]i feel i'm coming to an end
Mesaj tarihi:
Ah ulan bende büyük şehirde yaşasamda böyle toplantılara katılabilsem..Ç.kale'den sadece nukem_verite varmış :(
O da Çan'dan[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 07 Aralık 2002 21:28 tarihinde demiş ki:
kimler var bakalımmmm
slayer
eno
justin
ben
vampire
othranx
başka yok mu leynnnnn??????[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack

benıde yaz hoca ama 23unden sonra[hline]I am a lonely Knight who lost in time
  • Yeni Oluştur...