Vampire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Millet ankara da istanbulda bulusuyo bende 24 ünde Izmire geliyorum 2 haftaligina, bizde bulusalim ama benim düsüncem gece bi bara falan gidip oturmak bu durumda yas ortalamasi önemli bi etken tabi, buraya bi yas ortalamanizi yazin millet ve böyle bi etkinlik yapmak isteyenler özellikle fikirleri varsa söylesin...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 hmm sence ? bara mı gidcez lam:) ehehehe aranızda bebe kalıcaz orda şimdi:)[hline]People need miracles... When they are in wickedness; Or when they're in a bliss; And My miracle is you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 harbi aaa.15 ben oth 16 yaşındayız.öğlen barlara alıyolar gerci ama.karşıyakada.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 tabi bu gelmeyeceğim anlamına gelmez.alırım kuzenimi gelirim icabında.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2002 Valla karsiyakaya gelmem ben bulusma noktasi alsancak olur sadece, karsiyaka beni cok kasiyo, 6 sene boyunca göztepeden hersabah karsiyaka anadolu lisesine giden biri olarak delirdim karsiyakadan :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 çoğu bar orda ya oyüzden dedim. olmadı reci's e gideris.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 reci's su paprikanin oldugu sokak üstünde olan cafeydi degilmi?[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 göstepedekinden bahsediyorum.alsancaktakindekini bilmiyorum(bide atatürkte okuyorum aaa)[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 göztepede de mi acildi? ne zaman? bir bucuk senedir Türkiye ye gelmedim bilindik bi yer olsun :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 said: Vampire, 07 Aralık 2002 03:16 tarihinde demiş ki: göztepede de mi acildi? ne zaman? bir bucuk senedir Türkiye ye gelmedim bilindik bi yer olsun :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... hani milano piza vardı sahilde.onun karşısı.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 annadim, dur bakalim geri kalan izmir tayfasida mesaj atsin bi buraya ona göre konusuruz lokasyonu herkese göre en uygunu olur, organize edebilirsek tabi[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 valla othranx zaten parkın orda. ben burdan gelirm.beni kimse tutamazzzzzz.horrrr[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Tam geliş tarihinin belli olduğuna sevindim. Görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostKnight Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 gencler sız zamanı ayarlayın sınavlarımı verıp geleyım[hline]I am a lonely Knight who lost in time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Uyarım size... Buluşma tarihinden birkaçgün önce haber verin yanlız. :) Yer, mekan farketmez benim için.. Balçova'da oturuyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 said: odion, 07 Aralık 2002 06:47 tarihinde demiş ki: Tam geliş tarihinin belli olduğuna sevindim. Görüşürüz. bab bi ara icq nu ac. öldün mü kaldinmi haberimiz yok[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 kimler var bakalımmmm slayer eno justin ben vampire othranx başka yok mu leynnnnn??????[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Güzel bir organizasyon yapın. Söz gelcem. Ööle kebapla kandıramazsınız ama beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Bostanlı 'da ( adını da tam hatırlayamadım ) şu Edem'e gelmeden güzel bir yer açılmış. Old Rock ağırlıklı çalıyor. Ortamı da gayet hoş. Oraya gidilebilir.[hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 beyler i suck yaf bu pazardan perş e kadar izmir deydim pepelek ten milleti toplamak aklıma gelmedi off ya ulan pişman oldum şimdi .. üç gün kız olayı wardı ama onla da 2 saat felam takıldım gün başına .. gerisinde baydım ewde perş tüm gün ewdeydim mesela :( bu arada göztepe reci's e çarşamba tuwalet amaçlı girdim iyi ki sadece tuwalet amaçlı girmişim rezil ötesi tiki dolu bi yer (izmir de ciks diyolarmış yeni gereksiz kültür ehuh)[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 izmirde öyle tiplere ciks dediği doğru. ama cikslerin toplandığı bi yer diye bişi yok.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 alsancak ciks yeri işte iki kere gittim boş yoktu yane istin caddesi resmen[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 ayrıca zaten bizim etrafla ne alakamız var ki?etraf ciks olsun (değil ama) ne yazar? bence reci's e gidelim. hatta bence vampire karar versin. misafir olan o.[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2002 Ah ulan bende büyük şehirde yaşasamda böyle toplantılara katılabilsem..Ç.kale'den sadece nukem_verite varmış :( O da Çan'dan[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostKnight Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 said: LevieMaxilack, 07 Aralık 2002 21:28 tarihinde demiş ki: kimler var bakalımmmm slayer eno justin ben vampire othranx başka yok mu leynnnnn??????[hline]I never use my real name. I always use LevieMaxilack benıde yaz hoca ama 23unden sonra[hline]I am a lonely Knight who lost in time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar