Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Youngluk account başına dimi ya bi karar veremdim ne oynasam diye napıonz oynayınca?
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 biraz kastıktan sonra yapılacak şeyler sınırsız
Umuruk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Şuraya adam gelse Türkiye'de tadından yenmeyecek kadar kaliteli olan tek sunucu da millet hala gelsem mi gelmesem mi sorusunun derdine düşmüş
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Ben geldim internette hırsız guildine girmek için 60 snooping yeterli yazıyordu ama giremedim page attım 60 stealing dediler çıktım geri. Siteyi düzeltmeleri lazım önce.
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 BeIlow said: Ben geldim internette hırsız guildine girmek için 60 snooping yeterli yazıyordu ama giremedim page attım 60 stealing dediler çıktım geri. Siteyi düzeltmeleri lazım önce. http://stratics.uodio.com/Stratics.aspx?id=41 ?
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 kolay kasılıyo baya, bi packhorse yeterli
Shaklaban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 çok iyi server oynamadıgım zamanlarda karakteri boş boş oyunda bırakıyorum sırf destek olmak için
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ben oynuorm young olmayınca skıll zormu artıyor
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 atla deve zor kesinlikle degil
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu aksam bıraz oynadım, got ızleyeyım sonra gelıp guzel seyler yazıcam. server muhteşem
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 aynısını dio forumuna da yazıcam younglık bitti, oberyn martell anısına bi karakter açmıştım. Fencer kendisi. gittim brite, bi ara birileri denk geldi, item falan verdiler. Neyse, şunu dicem. Uzun zamandır keşfetmeyi bu kadar heyecanlı kılan, warriorun warrior gibi oldugu ve gercekten eglendigim ilk server. En güzel tarafı, oyunu oynamaya başlamak için 23141x gm olmanıza gerek yok. Yaratık kesmek için illa caster veya okçu falan olmanıza gerek yok, 70 resistle dragon tanklayabiliyormuş tank warriorlar mesela. Çok dengeli, çok eğlenceli olmuş server. Ha bide, gerçekten bya uğraşılmış, boş yer yok nerdeyse heryer hayvan,yaratık, mağaralar bandit, ortalık gypsy kaynıyor. Ben baya beğendim, player az olsada oynanır burada.
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 baya bitiyo server ya, insan kalmadı. reklam yapılacaktı o da yapılamadı herhalde
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben giriorm arada, valla 30-40 kişi olsa tadından yenmez
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 reklam maili geldi de, duzgun doldurulmamış template, fill here with description diye gozukuyo mobilde mailin tanıtımı
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 referraldir, online saat ödülleridir, tematik guildlere yardımdır bu tarz şeyler düşünüyoruz şu sıralar yayılabilmek için. ben de biliyorum çünkü oyuna giren adamın 3-5 oyuncu görüp çıkmak zorunda kaldığını, haklı da adam girip neden kasayım ki burada diyor, az oyuncu var kapanır diyor. eski oyuncuların girmeme sebebi de oyunun kötü olduğundan değil, iletişim kuracak aktif insan eksikliği diye tahmin ediyorum. en azından şu sıralar aktif bile olmasa içeride online sayısı çokluğu tutabilirsek en azından yeni gelenlerde ön yargı oluşmaz diye düşünüyorum. patiden oynayanlara ricam az oyuncunun sıkıcılığının farkındayım ama yaz mevsimlerine de girmiş bulunuyoruz en azından açıkta multi tutabilirseniz faydası olur. online bir oyunu singlemış gibi oynamanın bayıcılığı malum. akşam eve dönünce yeni başlık açayım, ilk postu editleyemediğim için sunucu açıldı mı açılmadı mı o bile belli olmuyor.
Somon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 runeuo sevmeyenler için diouoya kardeş server var dot uo işte runuo serverler uodioya gitsin en iyis avrupadaki runuodur spherecılarda dot'a gelsin diyodu sahibi.
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 işte işin kötüsü ikisine yetecek kitle yok artık sphere vs runuo, atmosferik araç vs. turbolu araç gibi eaabi yok atmosferigin tadı turboda dense de, biliyoruz ki bullshit, cag dısı ve gereksiz :P
spompas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Artariel said: referraldir, online saat ödülleridir, tematik guildlere yardımdır bu tarz şeyler düşünüyoruz şu sıralar yayılabilmek için. ben de biliyorum çünkü oyuna giren adamın 3-5 oyuncu görüp çıkmak zorunda kaldığını, haklı da adam girip neden kasayım ki burada diyor, az oyuncu var kapanır diyor. eski oyuncuların girmeme sebebi de oyunun kötü olduğundan değil, iletişim kuracak aktif insan eksikliği diye tahmin ediyorum. en azından şu sıralar aktif bile olmasa içeride online sayısı çokluğu tutabilirsek en azından yeni gelenlerde ön yargı oluşmaz diye düşünüyorum. patiden oynayanlara ricam az oyuncunun sıkıcılığının farkındayım ama yaz mevsimlerine de girmiş bulunuyoruz en azından açıkta multi tutabilirseniz faydası olur. online bir oyunu singlemış gibi oynamanın bayıcılığı malum. akşam eve dönünce yeni başlık açayım, ilk postu editleyemediğim için sunucu açıldı mı açılmadı mı o bile belli olmuyor. oyuna 8-10 saat kadar oynadım 2-3 tane embesil ana bacı küfürleşmeye başladıgından beri ve gm e bunun hakkında page atıp birşey yapılamayacagın ı söylediğinden beri hevesler kırıldı.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Diouo Runuo based Sphere değil mi? :S
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 benim karşılaştıklarım iyilerde server boş olunca olmuo hakkaten ya şey çok güzel süfer kasmak zorunda deilsin oyunu oynamak için o çok başarılı
Umuruk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Kötülerle bende karşılaşamadım bir türlü açıldığından beri oradayım halbuki
hattok Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ya var 1 2 densiz sürekli küfür ediyor ben de çok rahatsızım o adamlardan. biri de araendil mi neyse o işte. baraccoon champ yaparken bi anda ana bacı felan kaymaya başladı ben cok rahatsız oldum.Resmen orda gidip kesip Partiye wipe yedirtecektim o derece sinirlendim ya.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Aerandil'i bende gördüm küfür ederken
Öne çıkan mesajlar