Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dio UO (IPY-vari)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben geldim internette hırsız guildine girmek için 60 snooping yeterli yazıyordu ama giremedim page attım 60 stealing dediler çıktım geri. Siteyi düzeltmeleri lazım önce.
Mesaj tarihi:
BeIlow said:

Ben geldim internette hırsız guildine girmek için 60 snooping yeterli yazıyordu ama giremedim page attım 60 stealing dediler çıktım geri. Siteyi düzeltmeleri lazım önce.

http://stratics.uodio.com/Stratics.aspx?id=41 ?
Mesaj tarihi:
aynısını dio forumuna da yazıcam

younglık bitti, oberyn martell anısına bi karakter açmıştım. Fencer kendisi.

gittim brite, bi ara birileri denk geldi, item falan verdiler.

Neyse, şunu dicem.
Uzun zamandır keşfetmeyi bu kadar heyecanlı kılan, warriorun warrior gibi oldugu ve gercekten eglendigim ilk server.
En güzel tarafı, oyunu oynamaya başlamak için 23141x gm olmanıza gerek yok. Yaratık kesmek için illa caster veya okçu falan olmanıza gerek yok,
70 resistle dragon tanklayabiliyormuş tank warriorlar mesela.

Çok dengeli, çok eğlenceli olmuş server.
Ha bide, gerçekten bya uğraşılmış, boş yer yok nerdeyse
heryer hayvan,yaratık, mağaralar bandit, ortalık gypsy kaynıyor.

Ben baya beğendim, player az olsada oynanır burada.
Mesaj tarihi:
referraldir, online saat ödülleridir, tematik guildlere yardımdır bu tarz şeyler düşünüyoruz şu sıralar yayılabilmek için. ben de biliyorum çünkü oyuna giren adamın 3-5 oyuncu görüp çıkmak zorunda kaldığını, haklı da adam girip neden kasayım ki burada diyor, az oyuncu var kapanır diyor. eski oyuncuların girmeme sebebi de oyunun kötü olduğundan değil, iletişim kuracak aktif insan eksikliği diye tahmin ediyorum. en azından şu sıralar aktif bile olmasa içeride online sayısı çokluğu tutabilirsek en azından yeni gelenlerde ön yargı oluşmaz diye düşünüyorum. patiden oynayanlara ricam az oyuncunun sıkıcılığının farkındayım ama yaz mevsimlerine de girmiş bulunuyoruz en azından açıkta multi tutabilirseniz faydası olur. online bir oyunu singlemış gibi oynamanın bayıcılığı malum.

akşam eve dönünce yeni başlık açayım, ilk postu editleyemediğim için sunucu açıldı mı açılmadı mı o bile belli olmuyor.
Mesaj tarihi:
runeuo sevmeyenler için diouoya kardeş server var dot uo işte
runuo serverler uodioya gitsin en iyis avrupadaki runuodur

spherecılarda dot'a gelsin diyodu sahibi.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

referraldir, online saat ödülleridir, tematik guildlere yardımdır bu tarz şeyler düşünüyoruz şu sıralar yayılabilmek için. ben de biliyorum çünkü oyuna giren adamın 3-5 oyuncu görüp çıkmak zorunda kaldığını, haklı da adam girip neden kasayım ki burada diyor, az oyuncu var kapanır diyor. eski oyuncuların girmeme sebebi de oyunun kötü olduğundan değil, iletişim kuracak aktif insan eksikliği diye tahmin ediyorum. en azından şu sıralar aktif bile olmasa içeride online sayısı çokluğu tutabilirsek en azından yeni gelenlerde ön yargı oluşmaz diye düşünüyorum. patiden oynayanlara ricam az oyuncunun sıkıcılığının farkındayım ama yaz mevsimlerine de girmiş bulunuyoruz en azından açıkta multi tutabilirseniz faydası olur. online bir oyunu singlemış gibi oynamanın bayıcılığı malum.

akşam eve dönünce yeni başlık açayım, ilk postu editleyemediğim için sunucu açıldı mı açılmadı mı o bile belli olmuyor.

oyuna 8-10 saat kadar oynadım 2-3 tane embesil ana bacı küfürleşmeye başladıgından beri ve gm e bunun hakkında page atıp birşey yapılamayacagın ı söylediğinden beri hevesler kırıldı.
Mesaj tarihi:
Ya var 1 2 densiz sürekli küfür ediyor ben de çok rahatsızım o adamlardan. biri de araendil mi neyse o işte. baraccoon champ yaparken bi anda ana bacı felan kaymaya başladı ben cok rahatsız oldum.Resmen orda gidip kesip Partiye wipe yedirtecektim o derece sinirlendim ya.
  • Yeni Oluştur...