DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi ben sadece artis,hafif entel gözükmek için gözlük istiyorum numaraları fln değil muayneye gerek var mı ? ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 "Ama dünyagöz bu" nerede denilmiş bir göstersen? Demişim ki, uygulamalarında bariz bir yanlışlık olsaydı birileri çıkıp tatava yapardı bugüne kadar, yakınımızda Acıbadem vardı da biz mi gitmedik, Ankara'da oturduğum yere 5 dakika Dünyagöz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Şu o anlama geliyor diye düşündüm. quixef said: Valla Dünyagöz de muayeneye girmeden önce damlayı damlatıyorlar, tüm ölçümleri ondan sonra yapıyorlar, yanlış yapıyor olsalardı birileri çıkıp "Hey dostum sizin derdiniz nedir ha" derdi diye düşünüyorum. Acı bademi kırağı çalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 quixef said: "Ama dünyagöz bu" nerede denilmiş bir göstersen? Demişim ki, uygulamalarında bariz bir yanlışlık olsaydı birileri çıkıp tatava yapardı bugüne kadar, yakınımızda Acıbadem vardı da biz mi gitmedik, Ankara'da oturduğum yere 5 dakika Dünyagöz. Ameliyat olmak istediğinde yakında veteriner olsa ona mı gideceksin abi. İstediğin yere git. Dünyagözden farklı bir yer bak diyoruz amma alıngan çıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ben mi alınganım, Acıbadem shilling yapacağım diye burada bana saldıran sensin, trolleme sabah sabah lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Abi pes. göz sağlığı önemli diyoruz. acıbadem de sadece retina üzerine çalışan bir doktora muayene oldum dedim. buradan acıbadem fan olduğum sonucu mu çıktı? ne içiyorsan bana da söyle güzelleşeyim az. adam işinin ehli sadece o kadar. acıbadem e gittiğinde direk "ameliyaaaaaat" diyen bir yer iken ve benim sigortam herşeyi karşılıyorken bu adam bana "şu an gerek yok ameliyata" demiş biri (retina incelmesi var dikilmesi gerekecek sanırım bir süre sonra) ama dünyagözde de deneyimlerim var. ilk retina ameliyatımı da orada oldum ama şu an kötü işte orası. gözünüzü iplemiyorsanız gidin istediğinize. ama dünya göze birileri "yanlış yapıyorsunuz" demiyor mu bunu nereden bileceksin acaba? benim doktor(lar)dan duyduğum (sadece acıbadem değil), göz ölçümü "önce" sıvı damlatılmadan yapılır, "sonra" sıvı damlatılıp detaylı inceleme yapılır. "sıvı" ile yapılan ölçüm hatalı sonuç verebiliyor diyorlar. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 o gösterdikleri resim var ya kırmızı çatılı bi ev. bulamadım onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar