Edriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Selamlar, kredi kartımın süredi 31 ocakta yani 3 güne doluyor. Şimdi ben bugün 5 şubat için uçak bileti almak istiyorum, satın alma işlemini gerçekleştirsem 5 şubatta da (kartın süresi dolmuş olacak) hava alanına o kartla gidip bileti almak istesrm sorun yaşarmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yaşamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bileti alırken kart sormadılar bana bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Eyw teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Tc kimlik no ile işlem yapıyoruz heralde dimi hava alanına gittiğimizde, fiziksel bir bilet verilmiycektir diye not düşmüşlerde az önce aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kartı göstermek diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ayrıca zaten kartın iptal oluyor da yeniletmiyor musun? Yeniletiyorsan kart numaran değişmeyecek demektir zaten? Ama kart göstermeni de istemezler kiosk dan kart geçirerek almayacaksan bileti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Askere gideceğim için yeniletmiycem şimdilik, ido da falan kartı slipli bir makinakadan geçirip biletin fiziksel kopyasını alma olayı vardı da ondan sordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Kalan Hesap Özeti Borcu 158,01 TL Güncel Borç 205,58 TL bu ne demek acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bu ay 150 tl harcaman varmış ödemediğin , genel olarak da borcun 200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ty. ilk kartım da. ne anlama geldiğini bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar