Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 MErhaba arkadaşlar, İçimi dökmek istedim karar veremiyorum. Mecidiyeköy'de çalışıyorum ve acilen ev tutmam lazım, bir yakınımın yanında kalıyorum ama artık çıkmam gerekiyor. Kaldığım yerde libadiye caddesinde bu arada.Alıştım buralara biraz biraz, kadıköye gitmek falan güzel oluyor sosyal hayatım sekteye uğramıyor. Neyse, Mecidiyeköy metronun tam karşısında çalışıyorum. Ben oraları sevdiğim için (ne bileyim nezih geliyor) ataşehir örnek,fetih, üsküdar bulgurlu ünalan'ın belli bölümü vs gibi yerlere bakıyorum.Şişli'de evlere bakıyorum ama benim bütçemi aşıyor oturmak istediğim yerler. Çingene mahallelerinin arasında var uygun fiyata, muhit kötü... 700-750 civarında, yani değerse 800 TL max olabilecek şekilde bir arayışım var. Arada annem falan da gelip kalacak zaten. İşten eve rahat gelebileceğim (metrobüsle bir sıkıntım yok,bence hızlı bir şekilde geliniyor) lokasyonlar neresi önerirsiniz?Açıkçası 20-30 senelik içi berbat binalarda da oturmak istemiyorum. Ortabayır diyen oldu, zeynep kamil'e bak diyen oldu bu aralar. Arada kaldım yani. Tavsiyelerinizi, yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 çeliktepe, emniyetevler, osmanbey, gayrettepe, zincirlikuyu mecidiyeköyde oturulmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Osmanbey ve gayrettepe civarlarında evler uçmuş abi.Ya da eli yüzü düzgün yerler uçmuş diyeyim. Çeliktepe banliyö-varoş tipi bir yer değil mi ya? Emniyetevlere baktım oralarda da fazla ilan yok. Yani karşıda da oturabilirim illa bu yaka olacak diye bişey yok da, salaklık mı olur acaba diye düşünmeden edemiyorum. Gerçi avrupa yakasındaki bu fiyat baremindeki evlerin hepsi ya muhit olarak kötü ya da ev kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 avrupa yakasında hiçbiyerde oturulmaz. belki zekeriyaköy sarıyer tarabya falan. oda belki. tek başına yaşayacaksan arada annen gelcekse 1+1 tut salonda falan yatar annen bişi olmaz. 800e bulursun bence düzgün bi 1+1 anadoluda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 emniyetevler isim dışında pek bi emniyetli değil aslında. gülbağ, kağıthaneden farkı yok kadıköye ulaşımı yakın bi yerden tut karşıda, sonra metrobüsle geçersin iş yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abi kadıköy'e yakın değil'de uzunçayır ya da acıbadem metrobüs durağına yakın yerler var.Ünalan-bulgurlu-örnek mah-fetih mah. vs bunlardan 4'ü işte. Metrobüse bi vesayetle gitmek bozar mı acaba onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ulgio said: Çeliktepe banliyö-varoş tipi bir yer değil mi ya? sensin lan varoş Emniyetevlerde oturuyorum ben çeliktepenin yanı işte. O fiyata burda adam gibi ev yok, ya da yürüyecen epey anca öyle. Çeliktepe gültepe sanayi vs hepsi aynı tip sayılır. Aralarında nefes alabileceğin sadece çeliktepe olur, sanayi ve gültepe artık uçmuş gitmiş çok çko kalabalık. emniyetevler çeliktepnin bir gömlek üstü diyebiliriz ama gene de dediğin gibi varoş yerler. Kira veriyor olsam ve evim küçük olsa (160m2) ben de giderdim de, şu an ki şartlar gitmeme el vermiyor fasd + Abi olabildiğince metroya yakın ol, gerçekten anlamıyorm insanların lüks pahalı yerlerde oturmasını (bekarlardan bahsediyorum tabi). Eskisi gibi mahallede top oynayacak haliniz yok, işine en yakın yeri seç. Benim iş yerim maslakta evin kapsını kitleyip, yolda durup poğaça almam ve iş yerine kapısına gelmem tam 22 dakika sürüyor. İnanılmaz mutluyum. Metro tam bir nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://www.acikbilim.com/wp-content/uploads/2013/05/mecidiyek%C3%B6y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 mecidiyekoy istanbulun got deligi dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 monoscope said: çeliktepe, emniyetevler, osmanbey, gayrettepe, zincirlikuyu mecidiyeköyde oturulmaz ya osmanbey ve gayrettepeye parası yetmez opnin. zincirlikuyuyada yetmez heralde. çeliktepe varoştur. emniyetevlerde o tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 çeliktepe gayet güzel valla emniyetevler de güzel, zaten kiralar uçmuş durumda bi de yer beğenemiyonuz. metro 2 dk dibinde her ikisinin de bundan büyük nimet yok. karşıya geçmeye çalışsan direkt köprüdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ortaköyde yaşa. harbi ne kadardır ortaköyde kiralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kiralar uçmuş ona diyecek bir şey yok. 60 m2 ye 1200 veriyorum ben hesap et istanbuldan tüymek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 çeliktepede oturuyorum. caddenin arka sokağında metroya yürüyerek 3 dk. emlaksız tanıdık işi bi yer buldum kafam rahat. kira 550 tl 1+1 caddenin sokak aralarında apaçileri eksik olmaz. 5 yıldır bir sıkıntı yaşamadım . metroya çok yakın yerlerin fiyatı uçuk, bi arkadaşa bakarken teyzenin biri 3+1 eve 1500 tl çekti. daha önce de emniyet evlerinde oturuyordum. 3 arkadaş 850 TL ye kalıyorduk. tek sıkıntısı biraz yokuşu vardı. 800 tl ye emniyetevlerinde 1+1 gibi metroya yakın bir yer rahat bulursun. önce oraya bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 okmeydanı gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Kuştepe iyidir güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Acıbadem'de rahat edersin ama ucuz değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nasil bi rahat o? mecidiyekoye gidgel ruhunu emer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 taksim hacıosman metrosunun olduğu yerlere bak işte hürriyet emlaktan sonra ekşiden oku o semtle ilgili yorumları sonra karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar