Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tras köpügü mü kullaniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lan herşeyde fanboyluğa kaçmaya meyillisiniz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Makineyle tıraş olduğum için utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 arko trans sabunu bana cildime gelen su anda. saf icinde katki maddesi yok düz sabun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Seele said: tras köpügü mü kullaniyorsun. Bana sordun ise hayır. Jel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 jelde kötü ya. ben sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Pratik ve kaygan. Bunu cildimde hissettim. Aldığım yeri birde tersten aldığım için sabun, köpük kurtarmıyor, İlk alışta gidiyor hemen onlar. Jel ile aynı yerden 5 kere alsan da gitmeyecek sanki o kayganlık. Tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben bazen hiçbişey kullanmadan traş oluyorum ama 2 günlük sakalda falan yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reampage said: Makineyle tıraş olduğum için utandım bırak fu fakirleri deliş deşik olsun suratları. fırça jilet olayı daha seksi, izleyecek hatun varsa tercih edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hazır tıraş konuşuyorken sorayım bu pilli jiletler var onları kullananlar yazsın deneyimlerini. Mera ediyorum faydalı olur mu diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kıpraşım yayıyor çok iyi tıraş keyfi sağlıyor falan çok iyi yalanlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 makina sivilce yapıyor diyorlar doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yuvarlak bıçaklı makineler bazı suratlarda kıl dönmesi yapıyor . sivilcenin makine ile alakası yok uzun sakal bazı yüzlerde sivilce yapıyor bu tarz yüzleri daha temiz tutmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: Hazır tıraş konuşuyorken sorayım bu pilli jiletler var onları kullananlar yazsın deneyimlerini. Mera ediyorum faydalı olur mu diye? pil olayi yalan. fusionda var. alet zaten temiz tras ediyor. o isin marketing tarafi bence tirt yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bana da yalan geldiği için aynı aleti kenara koyup pilli versiyonunu almak saçma gelmişti. Yorumlara bakarak ne kadar doğru karar verdiğimi anlıyorum. Diş fırçası versiyonu da var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 aquila said: kadin forumu heralde, bacak tirasindan filan mi bahsediyolar? sdfsdfs yürü be kim tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bacağını traş yapan kadın damı varmış. allah yazdıysa bozsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 şu wilkonson kadar dandik traş markası yok, bunların bi makasları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar