jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sakallı fotomda vardı hıyar herif onu niye koymuyosun bi kerede ban sor hangi fotonu koyayım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sanat yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kermit said: ginaly said: biraz da öğrenelim. bizdeki pil kelimesinin kökeni: volta'nın yaptığı ilk pil bakır (bakır dışında başka şeylerde vardı tam emin değilim hatırlamıyom) vs. disklerin üst üste konulmuş halinden oluşuyordu. buna volta's pile denirdi. dilimize de pile kelimesi pil olarak geçmiş, öyle de kalmıştır. şimdi bas git gökalp. pil yerine seni dillerim derdin ne benimle ha ? yok lan sevdiğimden yapıyom ya. aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ya o değil de geçen gün voltmetre ile ölçülmicek bi sinyal seviyesini ölçmeye çalışıyordum, osiloskop falan yok, önce 1.5V telleri alıp dilime deydirdim hmm böleymiş diyip, sonra sinyal kablosunu ağzıma soktum, 1.5V dan az hissedilene kadar direnç ekledim, PC'nin line-in'ine taktım, şimdi 2 tane 8 dolarlık motion sensör takip edebiliyorum hiç bir interface kullanmadan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar