Mithr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Gizli çekim falan değil de, meclis konuşmaları, toplantı konuşmaları. YouTube'da host edilen gayet normal milletvekili konuşmalarını bir site altında toplamak istiyorum. Videolar içerdikleri saçma sapan cümlelere, düşüncelere ve parti / kişiye göre kategorilenecek. Toplumsal bilinci artırmak adına ve milletvekillerinin ne kadar armut şeyler söylediğini listeleyebilmek adına. Böyle bir şey yapsam Tayyip evimi basar mı? Kendisi komşum olur. Yasal olarak sıkıntı olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hostingi domaini falan yurtdışında tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ben de düşünüyorum onu da, dava falan açabilirler mi bana mecliste yaptıkları konuşmaları yayınladığımdan dolayı :D Yasal olsa yurt dışında hosting almam falan gerekmezdi gibi geliyor. Ya da artık yasal / yasal olmayan bir şey kaldı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 açamazlar herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi şu hayatta herşeye hazırlıklı olucaksın o yüzden önlemini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hostu domaini yurt dışından alırsın videoları mail.ru ya koyarsın bir şey olmaz. ha oladabilir ama kesin değil :D ama tahminimce en fazla sitene yasak koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 domainin whoisini kapatmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 görüntüyü sen üretmediysen ve özel hayat zart zurt işlerine girmezsen hiç birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 en fazla meclistv telif hakkı der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 max manevi kişiliğe hakaretten dava açarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 http://inciswf.com/1286602117.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar