Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Selam gençler, Öncelikle kişisel'e açma sebebim: 15 Şubat tarihlerinde bi' aksilik olmazsa evlilik yolunda ilk adım olan yüzük takdimini yapacağım =)) İstanbul'da ayarladım organizasyonu, teklif yerini falan(halen değiştirebilirim, alternatif fikirlere açığım, ciddiyim). Neyse, ertesi gün Pazar nereleri gezelim dersiniz? Araba vs var, güzel romantik ve anıları kalıcı mekanlar olsun. Aklıma bir iki şey geliyor ama, yerlisi olarak size sormak daha iyi olur. Go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ne yapmak istediğinize bağlı aslında. Kızkulesi ve galata kulesi güzel manzaralı yerlerdir/restorantlardır. Ama lokanta olarak ne kadar iyi olduklarını bilmiyorum. Vapur gezintisi falan belki romantik olabilir /= Emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2 paket ayran al. birinin ağzını dikkatlice sıyırıp içine yüzüğü at. sonra üstünü yapıştır. beraber vapura binin. 2 simit al. ona ayranını ver. -son- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bide pazar gezecek mis. ee kiz ya hayir derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 istanbul ve keyif kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılması yasaklanmalı. abi yer mi yok? memleket mi yok? al sapancanın dağlarına götür kuyu başında et teklifi daha güzel olur. bi mekanda yaparsın yanına 952 yaşında teyzeler gelir ah yavrıım diye konuşmaya başlar yaptıgın işten bi zevk almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Hava leş gibi olacak öyle bir sorun var. Spa' ya gitsen daha keyifli geçer o derece yani. Mecbur sinema vs yapacan yoksa şileye gidin kilyosa gidin üşürsünüz tabi de oraları kışın da görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kiz kulesi gayet iyi fikir hava durumuna bagli olaraktan. Bir arkadasim orada teklif etmisti. Hava cok bozuk degilse guzel vakit gecirirsiniz sonrada galata yaparsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 avrupa yakasında kuruçeşmede aşk kahveye gidin aşkınızı tazeleyin, geyik malzemesi de çıkar işte mekanın adından dolayı, hatıra olur. ilerde çocuklara anlatırsınız. uzak yerler için polonezköy olabilir ama bu havalarda oralar mantıklı olur mu olmaz mı bilmiyorum. değişik bişeyler yiyelim derseniz anadolu yakası rancheroyu önerebiirim, meksika şapkalarından falan var takıp foto çekebiliyosun baya da kaliteli bir yer. gezip görmelik bir şey öneremiyorum çünkü istanbulda gezip görmek sıkıntılı oluyor trafikti şuydu buydu derken. fenerbahça kalamış tarafı da güzeldir sakindir. bence avrupa yakasından uzak durun anadolu yakasında takılın rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 not: aşşk cafe için sabah 8 de 9 da fln orada olmazsan günün yarısını yer sırasında geçirebilirsin. (trend olmaktan çıktıysa farklı tabii. ha bir de bu havada çok rağbet yoktur belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Kara kışta aşşk kafe. Şahane olur vallaha eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Teşekkür ettim genşler. Kızın hayır deme ihtimali yok tabii, o kadar alpha female değil sdfg Değerlendirecem yazılanları, bi rota çıkarayım. Yüssük fotosunu atarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Kızın hayır deme ihtimali yoksa evde çay demleyip için abi, maliyete girme boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar