Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda 1 günlük keyif...

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler,

Öncelikle kişisel'e açma sebebim: 15 Şubat tarihlerinde bi' aksilik olmazsa evlilik yolunda ilk adım olan yüzük takdimini yapacağım =))

İstanbul'da ayarladım organizasyonu, teklif yerini falan(halen değiştirebilirim, alternatif fikirlere açığım, ciddiyim).

Neyse, ertesi gün Pazar nereleri gezelim dersiniz? Araba vs var, güzel romantik ve anıları kalıcı mekanlar olsun. Aklıma bir iki şey geliyor ama, yerlisi olarak size sormak daha iyi olur.

Go.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul ve keyif kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılması yasaklanmalı. abi yer mi yok? memleket mi yok? al sapancanın dağlarına götür kuyu başında et teklifi daha güzel olur. bi mekanda yaparsın yanına 952 yaşında teyzeler gelir ah yavrıım diye konuşmaya başlar yaptıgın işten bi zevk almazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa yakasında kuruçeşmede aşk kahveye gidin aşkınızı tazeleyin, geyik malzemesi de çıkar işte mekanın adından dolayı, hatıra olur. ilerde çocuklara anlatırsınız.

uzak yerler için polonezköy olabilir ama bu havalarda oralar mantıklı olur mu olmaz mı bilmiyorum.

değişik bişeyler yiyelim derseniz anadolu yakası rancheroyu önerebiirim, meksika şapkalarından falan var takıp foto çekebiliyosun baya da kaliteli bir yer.

gezip görmelik bir şey öneremiyorum çünkü istanbulda gezip görmek sıkıntılı oluyor trafikti şuydu buydu derken.

fenerbahça kalamış tarafı da güzeldir sakindir.

bence avrupa yakasından uzak durun anadolu yakasında takılın rahat rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...