Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Barbar açtım ben , 16 olduydum en son..

ekleyin beni de oyuna girince, akşamları giriyorum anca, bu akşam da işim yok 2-3 saat oynarım rahat..

Ama tortage biraz boş geldi akşam 20 kişi anca görmüşümdür..
Mesaj tarihi:
Eccük yavaş beyler :D

Zealotone, KingV, Capul ve Yabgu

Yani 4 kişiyiz, gözünüzü seveyim bir karakter paylaşımı yapalım. Gerekirse baştan açarız yani. İçimize sinmeyen ve istemeyerek oynayacağımız bir karakterimiz olmasın.

KingV DARTK TEMPLAR
Capul BARBAR
Zealot POM

Ben ne olayım? Mage?
Mesaj tarihi:
dilersen offtank ol conquererlar iyi durumda şu sıralar. dilersen demonoglist veya necromancer olabilirsin. farketmez aslında içinden ne geçiyordu? ne olarak oynamak istiyordun? neler var aklında?
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar low lvl'imiz ne olmalı şimdi en alt sınırı söyleyin. Gerekirse adam kese kese level alırız. :)

Nerco açtım lvl 6 bekliyorum cevabınıza göre lvl alacağım.
Mesaj tarihi:
15 nasıl? Hem 19 sınırı olan ilk pvplere de gireriz, tabi varsa :) Benim düşüncem milleti 30 yaptırmama. Hatta varya 30 destiny questinin mağara girişinde bekleyip milleti yukarıda keselim abi. O derece pislik olalım :D
Mesaj tarihi:
O.Ç. OLALIM !!

:P şaka bi yana, değişik levellarda 2-3 char yaparız.. Bi grup charı olur beraber yürürüz artık dungeon vsvs.. bi 19 yaparız dediğin gibi pvp için..

field of dead aktif mesela bayaa orda iş görmesi için 39 olunabilir..
Mesaj tarihi:
İş güç daha eve gelmedim. Bir yandan japonca kursu diğer yandan müzik grubu :-) bensize end game de katılacağım. Dilerseniz düşük seviye zindablari döneriz arada
Mesaj tarihi:
Bende de 80 hox , barb ve conq var..

Ben hox olarak katılırım o zaman, en faydalı o olacak gibi...

Bu arada oyunda olan varsa /w atsın jormunr isim..
Mesaj tarihi:
Hmmm... 5man dungeonlar Conq ile tanklanamaz mı ki?

Neyse zaten 1 adam daha lazım en az ,çekirdek kadro sağlam olmalı...

KingV said:

dediğim gibi mt olabilecek bi dt var. bs ve barbar var.
  • Yeni Oluştur...