Zealotone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Fury'de Pom 23 oldu - dayanamadım Pom'a döndüm yine :) Kaç levelsiniz beyler, beraber atarız diye açtım healer. Oyun içi ismim Weinmeta , Steam: Zealot ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben dün patchleri yükledim. sadece mini game atıyorum. unutmuşum oyunu. karakterler Anakhor, Ephesus ve Themur. bunlardan birinde olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Barbar açtım ben , 16 olduydum en son.. ekleyin beni de oyuna girince, akşamları giriyorum anca, bu akşam da işim yok 2-3 saat oynarım rahat.. Ama tortage biraz boş geldi akşam 20 kişi anca görmüşümdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 güzel barbar var pom var benim dt i tanklarken kullanırız. bu arada teso bekliyorum haberiniz olsun. betayı denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 TESOda melee çok yalan geldiği için sildim kafamdan.. Bakalım bi çıksın belli olur... bi de o da masraflı çok be arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Eccük yavaş beyler :D Zealotone, KingV, Capul ve Yabgu Yani 4 kişiyiz, gözünüzü seveyim bir karakter paylaşımı yapalım. Gerekirse baştan açarız yani. İçimize sinmeyen ve istemeyerek oynayacağımız bir karakterimiz olmasın. KingV DARTK TEMPLAR Capul BARBAR Zealot POM Ben ne olayım? Mage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 dilersen offtank ol conquererlar iyi durumda şu sıralar. dilersen demonoglist veya necromancer olabilirsin. farketmez aslında içinden ne geçiyordu? ne olarak oynamak istiyordun? neler var aklında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bana da farketmez baştan açabilrim BS veya Conq.. Freeyim ama mageler fln kapalı bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 1dk güncelliyorum :D necro olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Arkadaşlar low lvl'imiz ne olmalı şimdi en alt sınırı söyleyin. Gerekirse adam kese kese level alırız. :) Nerco açtım lvl 6 bekliyorum cevabınıza göre lvl alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Benim barb 19 oldu valla :) Conq ol derseniz de 2 güne yetiştiririm 20lvl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 15 nasıl? Hem 19 sınırı olan ilk pvplere de gireriz, tabi varsa :) Benim düşüncem milleti 30 yaptırmama. Hatta varya 30 destiny questinin mağara girişinde bekleyip milleti yukarıda keselim abi. O derece pislik olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 O.Ç. OLALIM !! :P şaka bi yana, değişik levellarda 2-3 char yaparız.. Bi grup charı olur beraber yürürüz artık dungeon vsvs.. bi 19 yaparız dediğin gibi pvp için.. field of dead aktif mesela bayaa orda iş görmesi için 39 olunabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Neyse ben o zaman bi de conq açayım belki gerek olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Tövbe tövbe. Bu arada KingV nerde yav? Hani yorumlar, fikirlerini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 TESO betası peşinde koşuyo o sanırsam, Çok sürmez elbet dönecek AOCa... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 İş güç daha eve gelmedim. Bir yandan japonca kursu diğer yandan müzik grubu :-) bensize end game de katılacağım. Dilerseniz düşük seviye zindablari döneriz arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 O halde 80 Comq fury'de hazır. End Game'lik karakterleri bir gün belirleyelim de buluşturalım. Bir tahlil yapalım ona göre hareket edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bende de 80 hox , barb ve conq var.. Ben hox olarak katılırım o zaman, en faydalı o olacak gibi... Bu arada oyunda olan varsa /w atsın jormunr isim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Gün saat belirleyelim bir bakalım ne yapabiliriz. Bu arada zealottan haber yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Sende char ne vardı King? Main tank lazım dps lazım birer tane o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dediğim gibi mt olabilecek bi dt var. bs ve barbar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bu arada Fury tortage tüm alanlar pvp kapalı. Pfffffffffffffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Onu ben de farkettim ya neden kapatmışlar ki :S, Efsane white sands pvp dönerdi kim kime çakıyo belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Hmmm... 5man dungeonlar Conq ile tanklanamaz mı ki? Neyse zaten 1 adam daha lazım en az ,çekirdek kadro sağlam olmalı... KingV said: dediğim gibi mt olabilecek bi dt var. bs ve barbar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar