Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Bu nasıldır? Şunu alayım diyorum ama iş görürmü sanki biraz kısa gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yazıyor ya eni boyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Tamam da kısa gibi sanki insan gibi koltuklarda oturmuyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
juma001 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Dragonfire said: Bu nasıldır? Şunu alayım diyorum ama iş görürmü sanki biraz kısa gibi. bende var, fanı ve masa çok kalitesiz, beklentin yüksek olmasın. yattıgım yerde duvara yaslanmak kayıdesiyle kucagımın üstüne kuruyorum masayı, benim işime yarıyor memnunum 4 aydır kullanıyorum ama hoyrat kullanırsan 2 günde kırılır haberin olsun ayakları tavuk bacagı kadar güçsüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 eve mi alcaksın, ofis falan mı? çok dandik duruyor eve alcaksan şöyle açılır orta sehpaları var çok güzel. hem yer sıkıntısı olmaz, orta sehpa olarak kullanırsın. hem de güzel, genişçe işini görür sanki http://www.meleklermekani.com/imagehosting/16.JPG-2ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 çok dandiğe benziyor, sağından solundan ses çıkar bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Linktekini aldim, gercekten cok dandik ve kucuk geldi. Daha buyuk ve kaliteli bisi lazim, lakin daha buyugu zaten masa oluyor. O zaman daha kucuk laptopa gecmek gerekiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar