AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 deliiiii maç :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mç super Kobe nası bu kadar ıı 3 luk atabılıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ee Kobe olmak değil[signature][hline]R+
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 heralde benim gibi olamaz kimse.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 lol. lol ki ne lol.[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 müthiş maç uzatmalara gitti maçın genelinde lakers daha iyiydi şaşırttı beni özellikle atkins çok sağlam bi şutör bakalım uzatmalarda ne olacak maç boyunca lakers daha iyi oynadı,shaq'da yok avantaj lakers'da bakalım ne olcak.[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 e.jones'u yazmayı unutmuşum oda süper oynadı,devam ediyor o oyununa[signature][hline]R+
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 maç uzatmaya gitti ben hiç zevk almıyorum ya. tatsız tuzsuz bi maç gibi..[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 süper maçtı ya ehe dansçı kızlar a yakın shaqdan uzak rüyalar görmek lzm bu akşam amma 02,30 da ki maçıda izlemekde gerekli tabe :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 maç çekişmeliydide seyir zevki yoktu ya. shaq eski shaq değil bi kere pota altında aldığı topların çoğunda pas verdi eskisi gibi dönüp vuramıyo artık. spikerde diyo asist yapıyo. hey yavrum hey eskisi gibi dönüp vuramıyo demiyoda.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 vallahi bence kobe haketmişti maçı ama tabi miami kaliteli kadrosuyla götürdü kobe herşeyi yaptı shaq'sa çok daha kötüydü kobe'ye göre bence shaq'a kapak oldu her ne kadar lakers kobe kaybetsede[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 26 Aralık 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi bence bugünkü olay shaq'mı daha iyi oynayacak kobe'miydi ki kobe bence çok daha iyi oynadı ben ikisinin istatistiklerine bakıyorum takımlara değil takımları karşılaştırırsak her türlü miami zaten[signature][hline]R+
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 miami shaq la hızlı oyunu zaten bundan daha hızlı yapamaz :) yani fizik kurallarına aykırı hele hele shaq gün geçtikçe yaşlanıp dahada agırlaşmaya başladıgı için shaq oyundayken zor yani ama şunu yapabilirler shaq kenarda dinleniyorken handikap olarak görmektense oyun stilleri değişir ve hızlı oyuna dönerler nasıl shaq 6 faulden cıkınca yaptılarsa bunu maç geneline yayarak yaparlar sa bazı maçlarda çok işlerine yarayabilir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG *
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yahu sonuç olarak ikiside birbirini sevmiyor aralarındada rekabet var kaç numara oynadıkları önemli değil zaten maçta bi yandan maçın skorunu verirken öte yandan shaq'la kobe'nin kaç sayı attıklarını yazıyordu[signature][hline]R+
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Detroit&Indıana'yıda bekliyordum hevesim kursağımda kaldı nukem banttan dedin ya :/[signature][hline]R+
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Phx Suns bu hızlı oyununu ve Rıchardsson ıle S.Marıon'un bu sekılde performansı dewam ederse Phx rahatlıkla fınallere kalır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
uncla Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 cleveland ve houston maçı istiyorum ya james&t-mac[signature][hline]R+
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 evet miami 104-102 yendi. shaq 24 sayı 11 reb. kobe 42 sayı attı.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
jankis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 güzel maçtı aslında lakers yenebilirdi ama son çeyrekte gevşek bıraktılar[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kobe inanılmaz üçlüklerle başlamıştı maça 2. çeyrekten sonra izlemedim ben.aynı formu devam ettimi diğer periyotlarda ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 son ceyrek haric kobe muhtesemdi[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Maç genelinde Shaq'ın oynadığı çeyreklerde/dönemlerde Miami oyuncularında bi tutukluk vardı... Maç başabaş gitti Shaq'ı 6 faulle kenara geçmesi (Kobe 3 faul yaptırdı) sonrasında takım ateşlendi ve bu iyide oldu... said: süper maçtı hakikaten. murat kosova sağolsun daha bi güzel de geçti. kobeye kapak olsun diyorum shaq çıktıktan sonra sayısı yok nerdeyse :) Kobe maçtan sonra direk soyunma odasına gitti.. Ve Odom son dakikalarda kobeden daha sıcaktı.. Tamam son top kobe'nin ama Odom'da dün gecenin sıcak isimlerindendi.... Tebirkler Shaq, Tebrikler Miami...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Shaq'ı sadece attıgı sayılarla degerlendirmemek gerek sahada bulunması bile bir takım icin mac kazandırabilir.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ama dün sahada olmaması kazandırdı gibi :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Öne çıkan mesajlar