Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.Lakers-Miami Heat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deliiiii maç :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
müthiş maç uzatmalara gitti maçın genelinde lakers daha iyiydi şaşırttı beni özellikle atkins çok sağlam bi şutör bakalım uzatmalarda ne olacak maç boyunca lakers daha iyi oynadı,shaq'da yok avantaj lakers'da bakalım ne olcak.[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
vallahi bence kobe haketmişti maçı ama tabi miami kaliteli kadrosuyla götürdü kobe herşeyi yaptı shaq'sa çok daha kötüydü kobe'ye göre bence shaq'a kapak oldu her ne kadar lakers kobe kaybetsede[signature][hline]R+

[Bu mesaj uncla tarafından 26 Aralık 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi bence bugünkü olay shaq'mı daha iyi oynayacak kobe'miydi ki kobe bence çok daha iyi oynadı ben ikisinin istatistiklerine bakıyorum takımlara değil takımları karşılaştırırsak her türlü miami zaten[signature][hline]R+
  • Admin
Mesaj tarihi:
miami shaq la hızlı oyunu zaten bundan daha hızlı yapamaz :)

yani fizik kurallarına aykırı
hele hele shaq gün geçtikçe yaşlanıp dahada agırlaşmaya başladıgı için shaq oyundayken zor yani

ama şunu yapabilirler
shaq kenarda dinleniyorken handikap olarak görmektense oyun stilleri değişir ve hızlı oyuna dönerler
nasıl shaq 6 faulden cıkınca yaptılarsa
bunu maç geneline yayarak yaparlar sa
bazı maçlarda çok işlerine yarayabilir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Mesaj tarihi:
yahu sonuç olarak ikiside birbirini sevmiyor aralarındada rekabet var kaç numara oynadıkları önemli değil zaten maçta bi yandan maçın skorunu verirken öte yandan shaq'la kobe'nin kaç sayı attıklarını yazıyordu[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
kobe inanılmaz üçlüklerle başlamıştı maça 2. çeyrekten sonra izlemedim ben.aynı formu devam ettimi diğer periyotlarda ?[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Maç genelinde Shaq'ın oynadığı çeyreklerde/dönemlerde Miami oyuncularında bi tutukluk vardı...

Maç başabaş gitti Shaq'ı 6 faulle kenara geçmesi (Kobe 3 faul yaptırdı) sonrasında takım ateşlendi ve bu iyide oldu...
said:

süper maçtı hakikaten. murat kosova sağolsun daha bi güzel de geçti. kobeye kapak olsun diyorum shaq çıktıktan sonra sayısı yok nerdeyse :)

Kobe maçtan sonra direk soyunma odasına gitti..
Ve Odom son dakikalarda kobeden daha sıcaktı..
Tamam son top kobe'nin ama Odom'da dün gecenin sıcak isimlerindendi....

Tebirkler Shaq,
Tebrikler Miami...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
Ama dün sahada olmaması kazandırdı gibi :D[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
  • Yeni Oluştur...