Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.Lakers-Miami Heat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miamı en az 10 fark çakmassa madalyamı alın:P[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Mesaj tarihi:
Maçta kavga çıkar Shaq Kobe nin çene kemiğini kırar diyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
Yarın saat 22:00 diye biliyorum ben

Bu arada maçta

Jack Nicholson Shaq ı sezon sonu Lakers a gelmesi için baskı yapmaya çalışır[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

[Bu mesaj screamer tarafından 24 Aralık 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Shaq'ın intikamı =)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
tam olarak bilen varmı saatini. bide nba tv demi yoksa ntv demi? cok zevkli vi mac olucak. kacmaz bu.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
Miami Ezer...

*!nihahhahaa diye güler..*[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Mesaj tarihi:
buldum saatleri neyse bilmeyenler için yazayım

Miami Heat&L.A.Lakers 22:00(canlı NTV)
Detroit Pistons&Indıana Pacers 02:30(canlı NBA Tv)

mükemmel bi gece olacak NBA severler için 2 maçta süper..
iyi seyirler şimdiden..[signature][hline]R+
Mesaj tarihi:
Kimse söylememiş hatırlatayım maç bugün NTV de saat 22:15 te. Merakla bekliyorumz[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 24 Aralık 2004 20:40 tarihinde demiş ki:
NBA’DE sezonun en çok merak edilen maçı, Los Angeles Lakers - Miami Heat karşılaşması cumartesi akşamı 22.00’de canlı yayında NTV’de. Lakers’ı beraberce üç NBA şampiyonluğuna taşıdıktan sonra geçen sezon sonunda yolları ayrılan Shaquille O’Neal ile Kobe Bryant ilk kez karşı karşıya gelecekler. O’Neal ayrıldıktan sonra Kobe Bryant ve Lakers aleyhine demeçler vermiş, takımdan ayrılmasını Kobe’ye bağlamıştı.
[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
shaq > kobe :D[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
mükemmel bi ilk periyod izledik kobe bayaa iyi konsantre olmuş maça inşallah bu güzel oyunun devamı gelir miami çok daha şanslı wade gibi bi adama sahip geleceğin yıldızı nba'da james'le birlikte[signature][hline]R+
  • Yeni Oluştur...