Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Selamlar Erkek model üzerinde deri ceket ürünlerinin çekimi gerekiyor.Patide profesyonel olarak bu işi yapan varmı. Erkek mankende gerekiyor tabi , güzel bi fiyat gelirse halledelim şu işi.bu arada armut.com da aldım birkaç teklif hoşuma gitmedi. 30 ürün 3 farklı poz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 portfolio attım özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kacak et mi istersin? yoksa faturalı iş mi? pm ile de cevap verebilirsin iki turlu de var onerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Yok fatura gerekmiyor bu iş için bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Aklıma nedense bu geldi. Koyup gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 of çok iyiymiş bu fdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 battal beden mankeni lazım olursa burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 caydım oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar