Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Ya bazı yerleri var bu Türkçe'nin, Windows'tan fazla bug barındırıyor =) Geçen gün aklıma geldi, Uykunuz olduğu zaman, "Ben uykusuzum" diyorsunuz değil mi? Yani eğer uykusuzsanız, uykunuz oluyor Gecenin 2.5 unda dersi mersi bıraktım bunu düşünüyorum. Yaa, yaa[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bug'ı bulmussun oh abuse et bakalım [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 27 Aralık 2004 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eh be[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Eee, hep sen mi yapıcan bu işleri Chem =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Bende bi gün bole bişi yazmıştım.. Pek benzemesede aklıma geldi.. [spo1=Bole bişi]Karalama defteri, kelime anlamı ile garip bir tümce... Düşünsenize, acaba yabancılar türkçeyi öğrendiğinde bu kelimeyi duyduğunda ne kadar garipseyecekler.. Aynen bizim ingilizce'deki gibi garipsediğimiz tümceler gibi... Dil olayı garip bir kavram. Hani ilk insanlar varolduğunda, dilini kullanmak yerine başka bir yerini kullansaydı ne kadar garip olurdu ? Düşünsenize dilimizin ne işe yaradığını bilmiyoruz. Çünkü iletişim için başka bir uzvumuzuda kullanabileceğimiz hiç aklımıza gelmemiş. Bazı çok garip bilgiler var boyle.. Aksini ve alternatifini hiç düşünmediğimiz, garip bir şekilde kabul edip benimsediğimiz kavramlar bunlar. Bu olgular üzerinde biraz düşündüğümüz zaman, gerçekte varoluşun getirdiği ekstra bilgileri görürüz... Kendimizi, çevremizi hatta hareketlerimizi sorguladığımızda da bundan farklı bir sonuç çıkarmayız... Mesela aslında zevk hormonları diye tabir ettiğimiz hormonların salgılanması için, dans etmek, müzik dinlemek gibi aktiviteler olmasaydı, onun yerine suratımıza şaplatmak bize bu zevki verseydi ne kadar garip olurdu. O zaman dünyanın akışında neler değişecekti ? Hemen hatırladığınız en eski noktaya dönün ve bugüne doğru hızla gelin bu düşünceyle... Ne kadar çok hatıra siliniyor. Barda eğlenmeleriniz, sarhoş olmalarınız, uçmanız kopmanız, ilk barda öptüğünüz hatun bir sürü hatıra siliniyor.. Yerine yeni hatıralar ekleniyor.. Kaliteli bir şaplakcıda yediğiniz kaliteli şaplaklar. Bir gün ilk defa tanıştığınız hatunla birbirinize attığınız şaplaklardan aldığınız zevk. Bir sürü hatıra .. tak tak tak.. Hepsi ekleniyor.. Hayat çok garip olurdu değil mi? Hayır istemezdik boyle bir şey değil mi? Ama neye göre istemediğinizi düşünün? İşte bahsettiğim nokta bu. Aslında o diğer hayatta şaplaklardan acı hissetmeyeceğinizi söylemedim. Ve siz bilinçaltınızda otomatik onlardan aynı zamanda acı hissetceğinizi düşündüğünüz için, oyle bir hayatın olmasını istemediniz. Ve şimdiki hayatın daha iyi olduğuna karar kıldınız. Ama neye göre? Neden otomatik boyle düşünürüz hepimiz? Bu hazır bilgi nereden geliyor? Yaşanmışlık mı? Yoksa doğarken yazılanlar mı?[/spo][signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 saçmalamışım ciddi yorum yapmayın...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Penthesilea, 27 Aralık 2004 02:38 tarihinde demiş ki: Uykunuz olduğu zaman, "Ben uykusuzum" diyorsunuz değil mi? Yani eğer uykusuzsanız, uykunuz oluyor yanlış. uykuluyum dersin. ingilizce düşün olmazsa.[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 hyr uykusuzum diyoruz[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Abi uykuluyum uykudan yeni uyanınca söylenir. "Uykusuz kaldım, çok uykum var" genelde hep birlikte kullandığımız iki tümcedir mesela[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 uykun varken nasıl uykum yok diyebilirsin ki? uykusuzum=uyumadım uyumam lazım mı demek?[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Kaç saattir ayaktasın abi sen =) Uykusuzum gayet uykun olduğu zaman kullanılıyor Türkçe'de, ben de o yüzden ne garip diyorum zaten =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 cuma sabahı 5ten beri uyumadım, uykum da yok, inatla uykusuz olduğumu iddia ediyorum. hodri meydan =p[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku uyku çok garip lan..[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet abi uykusuzsun zaten. Biri sana "Uykun mu var, mal gibi bakıyosun" diye sorar ama di mi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 o zaman hadi squash oynamaya =)[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: Penthesilea, 27 Aralık 2004 02:45 tarihinde demiş ki: Eee, hep sen mi yapıcan bu işleri Chem =) lol[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: zaidral, 27 Aralık 2004 03:16 tarihinde demiş ki: o zaman hadi squash oynamaya =) Kapanmıştır kortlar euhe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ic'ye kadar koşmak da mümkün tabi ':-P' sleepy ve sleepless arasındaki farktır tüm bu olan biten.[signature][hline]summoner, buffer, thrashtalker, stunner, healer, nuker, tracker, raider, exploiter, ikiler, gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Evet, hatta Sleepy ve Sleepless'ın farklarını irdeliyim hemen: Anathema - Sleepless And I often sigh I often wonder why I'm still here and I still cry And I often cry I often spill a tear Over those not here But still they are so dear Please ease my burden And I still remember A memory and I weep In my broken sleep The scars they cut so deep Please ease my burden Please ease my pain Surely without war there would be no loss Hence no mourning, no grief, no pain, no misery No sleepless nights missing the dead ... Oh, no more No more war The Ataris - Sleepy It's frivolous, it's pointless, I'm waiting here in line. I'd buy a cup of coffee But i just wanna kill some time. I'm watching you, Now, i'm staring at you. I figure that you notice, But you don't really have a clue. (a clue) Time sure does fly When your just a lonely boy Waiting for someone to come along And ruin your fun Sitting all alone with that quiet smile On your face I pretend i'm not interested By staring off in to space. Why did i act like i didn't even care? Now i wish that you could only be there. A game of cat and mouse that curiousity has Killed, Just call it pointless... call it what you will.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 dışın dışın![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Amma huylusun ile amma huysuzsun aynı manaya geliyor. Bu da benim kafamı karıştırmıştı çocukken. Bir de uykulu olmak ile uykusuz olmak aynı anlamda kullanılıyor. Bu da kafamı karıştırmıştı sonra anladım büyüyünce :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 sleepless rule severims..[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 penth, yat uyu ya :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 bide şu var. Hiçbir seyim yok diyoruz. Ozaman birşeyimiz var ki hiçbir şeyimiz yok .:):)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar