__ZEUS__ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hepinize slm lar ii oyunlar...:)[signature][hline]Bağımlılık Adreslerinden Biri Olsa da...?.....Bütün Sosyal Hayatımızı Sarsa da .....?......Oyun İşte Altı Üstü Bir OYUN......?.....Adamlığından Taviz Vermeye Değer mi.....?....Yaşı Ne Olursa Olsun Adam Olsun Yeter.....? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Burası Uo Serverı DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 slm, hoşgeldin[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 sens. msj'ı editle..uzun olmuş.. arkadaşım sende lütfen yörüngeye hadi..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 angyang[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 iyi oyunlar =))))[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__ZEUS__ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Sensible Üye - ? 21 Aralık 2004 23:04 -------------------------------------------------------------------------------- Burası Uo Serverı DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL kendine gel çoçugum ne fark ederki ben slm verdim onuda almasını bilmiyorsan bunun suçlusu ben degilim???hem o kadar yıpratma kendini degil yaz yeter herkes senin gibi anlamamaya programlanmış değil hadi kendine dikkat et canım:)[signature][hline]Bağımlılık Adreslerinden Biri Olsa da...?.....Bütün Sosyal Hayatımızı Sarsa da .....?......Oyun İşte Altı Üstü Bir OYUN......?.....Adamlığından Taviz Vermeye Değer mi.....?....Yaşı Ne Olursa Olsun Adam Olsun Yeter.....? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 o nasıl bir quote'dur allahım öyle. yeni bir devrim mi yoksa. ayrıca durduk yere germeyin ortamı. sende hoşgeldin zeus. zeus bu arada sana tavsiyem gelir gelmez laf sokmaya çalışma. tamam sensible coşmuş olabilir (lol) ama sen coşmayıver. neyse iyi seyirler.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Herkese selamlar öncelikle Mert'e (Leathas) beni böyle bir ortamla tanıştırdıgı için teşekkür ediyorum. Buraya üye olmamın sebebi yeni arkadaşlıklar kurmak bazı konularda benden daha bilgili kişilerin bana yardımcı olmasını istediğimdendir. Neyse biraz edebiyata kaçtık! kusuruma bakmayın Birde şu knight online'ı piyasa da bulamadın acaba internetten oyunu indirebilecegim bir adres varmıdır herkese kolay gelsin teşekkur ederim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 __ZEUS__ Üye - ? 22 Aralık 2004 12:43 -------------------------------------------------------------------------------- Sensible Üye - ? 21 Aralık 2004 23:04 -------------------------------------------------------------------------------- Burası Uo Serverı DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL kendine gel çoçugum ne fark ederki ben slm verdim onuda almasını bilmiyorsan bunun suçlusu ben degilim???hem o kadar yıpratma kendini degil yaz yeter herkes senin gibi anlamamaya programlanmış değil hadi kendine dikkat et canım -------------------------------------------------------------------------------- Bağımlılık Adreslerinden Biri Olsa da...?.....Bütün Sosyal Hayatımızı Sarsa da .....?......Oyun İşte Altı Üstü Bir OYUN......?.....Adamlığından Taviz Vermeye Değer mi.....?....Yaşı Ne Olursa Olsun Adam Olsun Yeter.....? ZEUS quote'si geçsin kayıtlara[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 welcome to hello[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Sensible içine ettin forumun.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilboy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 selmalar arkadaslar demek ne oluyo? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eheheh sanada iyi oyunlar. Msnde bi sohbet: -şşşişt len paticik süper server ha -hade beya üye olamda oynuyak -forumlara üye ol yeter -heh tamam oldum amja[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.