Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bende yeni geldim :):):)

__ZEUS__

Öne çıkan mesajlar

Sensible
Üye - ?

21 Aralık 2004 23:04
--------------------------------------------------------------------------------
Burası Uo Serverı DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

kendine gel çoçugum ne fark ederki ben slm verdim onuda almasını bilmiyorsan bunun suçlusu ben degilim???hem o kadar yıpratma kendini degil yaz yeter herkes senin gibi anlamamaya programlanmış değil hadi kendine dikkat et canım:)[signature][hline]Bağımlılık Adreslerinden Biri Olsa da...?.....Bütün Sosyal Hayatımızı Sarsa da .....?......Oyun İşte Altı Üstü Bir OYUN......?.....Adamlığından Taviz Vermeye Değer mi.....?....Yaşı Ne Olursa Olsun Adam Olsun Yeter.....?
Sosyal ağlarda paylaş

o nasıl bir quote'dur allahım öyle. yeni bir devrim mi yoksa.
ayrıca durduk yere germeyin ortamı.

sende hoşgeldin zeus.
zeus bu arada sana tavsiyem gelir gelmez laf sokmaya çalışma.
tamam sensible coşmuş olabilir (lol) ama sen coşmayıver.
neyse iyi seyirler.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar
öncelikle Mert'e (Leathas) beni böyle bir ortamla tanıştırdıgı için teşekkür ediyorum. Buraya üye olmamın sebebi yeni arkadaşlıklar kurmak bazı konularda benden daha bilgili kişilerin bana yardımcı olmasını istediğimdendir. Neyse biraz edebiyata kaçtık! kusuruma bakmayın
Birde şu knight online'ı piyasa da bulamadın acaba internetten oyunu indirebilecegim bir adres varmıdır
herkese kolay gelsin teşekkur ederim
Sosyal ağlarda paylaş

__ZEUS__
Üye - ? 22 Aralık 2004 12:43
--------------------------------------------------------------------------------
Sensible
Üye - ?

21 Aralık 2004 23:04
Burası Uo Serverı DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

kendine gel çoçugum ne fark ederki ben slm verdim onuda almasını bilmiyorsan bunun suçlusu ben degilim???hem o kadar yıpratma kendini degil yaz yeter herkes senin gibi anlamamaya programlanmış değil hadi kendine dikkat et canım
Bağımlılık Adreslerinden Biri Olsa da...?.....Bütün Sosyal Hayatımızı Sarsa da .....?......Oyun İşte Altı Üstü Bir OYUN......?.....Adamlığından Taviz Vermeye Değer mi.....?....Yaşı Ne Olursa Olsun Adam Olsun Yeter.....?

ZEUS quote'si
geçsin kayıtlara[signature][hline]i love this game!
Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...