Chastor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Bu sorun hakkında çok fazla konu açılmış ama hiç tatminkar bir cevap yada çözüm göremedim. Benim gibi çok fazla kişininde bu sorunu yaşadığına eminim. http://www.teknosa.com/urunler/125032471/samsung-ativ-book-3-np370r5e-s06tr-notebook linkteki laptopa sahibim. Laptop ı çok kullanmaya ihtiyaç duymuyordum ama denemek için league of legends gibi basit bir oyunu kurup bir kaç el atmıştım laptopta.İlk denediğim zaman 90+ fpsle hiçbir kasma yada ısınma olmadan rahat bir şekilde oynuyordum ta ki laptopa format atmam gerekene kadar. Laptopta format attım bütün driverları yükledim değiştirilebilir grafikten yüksek performansada ayarlasam düşüğede ayarlasam hiçbirşey değişmiyor. Denemek için yine lolü açtığımda 10-30 fps arası bir değer alıyorum hatta 2 -3 lere bile düşüyor.Bunun üzerine birkaç oyun daha denedim ama hiçbiri düzgün çalışmıyor. Sizden tavsiye istemeden önce denediklerimi yazayım böylece zamandan kazanmış olurum. * Intel HD Graphicsi kaldırdım bu sefer bilgisayar VGA olarak çalışıyor ekran kartına geçmiyor. * Driverları silip yeniden yükledim yine bir değişim olmadı * İnternette birisi net frameworkden dolayı olabilir demiş o yöntemide denedim bir değişiklik olmadı * 2-3 kez daha değişik driver sürümleriyle format attım yine bir çözüm yok 1 haftadır bunu araştırıyorum çok fazla insan bu sorunu yaşıyor. Bu kadar salak bir sistem niye laptoplara koyulur anlamış değilim. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 büyük ihtimalle sistem HD 8750M yerine onboard ekran kartıyla çalışıyor, HD 8750M sürücülerini kurup, onboard iptal etmeyi tekrar bir dene. ayrıca laptop samsung kesin kendi recovery programları geri yükleme zibidisi vardır bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bunun yüzünden 1 yıl tera oynayamamıştım ben. sonra kendi kendine düzeldi sorun sdf teradan umudu kesince bir dolu single player oyun kurdum ve muhtemelen -Microsoft .NET Framework -Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package ikisinden biri bu sorunu çözdü. başka bir driver vs kurmadım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 driverın auto detect setupını indir, kur, sonra biosa gir, entegre kartı disable et. profit. ben böyle çözmüştüm asusta bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar