Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 microsoft updatelerini aradan 1-2 ay geçmeden indirmeme taraftarıyım.. daha sonradan update'in update'i, yamanın yaması çıkabiliyor. o zamanı beklemek lazım.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eet iyi iyi service2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki: evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun. hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama Ya allahım salak MS. Neden bu akıllılar en azından resume olayını yapmıolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fizban, 10 Ağustos 2004 21:51 tarihinde demiş ki: ben de çektim ama kurmadım, yorum bekliyorum :P ehehe kobaymıyız olm biz kursana hadi bekliyos :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 off türkçesini mi bekleyecez eylüle kadar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 beklemek yararımıza bile olabilir :)) olmazsa olmaz bişey değil zaten.. bu arada pack in intel işlemcilerle sorun yaşadığı durumlar ortaya çıkmış.. AMD kesimi ortaya atmış olabilir bunu, problemin ne olduğunu okuyan olursa buraya yazarsa sevinirim..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hala tepemde bikbik sp2 çıktı diyor , ee yeni bi gelişme var mi ? aci çeken ağlayan , yoksa herkes memnun mu ...?[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Sailor, 10 Ağustos 2004 23:03 tarihinde demiş ki: kopya ile kurulmuyo dimi bunlar? kuruluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mufduu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 sp2 online oyun oynayanların düşmanıdır beyler eğer online oyun oynamak istiosanız sakın yüklemein ayrıca firewall u da beni uyuz etti kesinlikle yüklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: BlackRose, 12 Ağustos 2004 09:17 tarihinde demiş ki: Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu ne yapmak lazımdır? Black dediklerin dogru soldaki tuslar calismiyor mesaj yazarken vede üstteki fontlar biraz daha büyük digerlerine göre ama ben 1152*864 cözünürlükte kullandigim icin göze batmiyor o kadar, sayfanin genel font büyüklügünü sag üstteki %xxx yazan dropdown menuden degistirebilirisin, benim cok sevdigim bi özellik bu, yazilar büyük gelirse %90 yada %80 e indir onu...Soldaki tuslarin calismasini saglayan bir plugin var sanirim biyerde okumustum ama cekmedim daha... Zaten paticik forumlari oldukca eski bir forum, yeni forumlarin hicbir özelligini barindirmiyor ne yazikki (en azindan yavas yavas ekleniyor ama adam gibi bi phbb2 kurulsa cok daha iyi olur bence veya daha farkli yeni nesil bir forum)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bunu 260 mb olarak çekmek istemeyenler Windows Update sitesinden sadece size gerekli olanları çekerek olayı kısaltabilir. bende 75m yazdı daha yüklemedim ama yüklemek isteyen burdan da deneyebilir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben kurdum türkcesini hiç bir sorun cıkmadı[signature][hline]*Arcadium U.O Shard* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 online oyunlarda ne gibi sorunlar çıkartıyor? ya da çıkartıyor mu? biraz daha açın, öyle ortaya atıp kaçmak yakışmıyor. :p[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Valla baya bişiler yapmış adamlar. Yok security yok firewall falan. İyi mi kötü mü yorum yok ama çalışmışlar bu sefer :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yukledik sitesinden p2p de bi yamuk yapmadi..kaza dc ++ torrent hepsii denendi..bi yamuu yok..ama gozle gorulur bi artisi da yokmus gib igeldi..fwall spyware zaten kuruluydu..hatta oncesinde koc gibi trojanlarim backdoorlarim bile wardi..hala warlar.. sayki sevki ve cok da ole bi koruma beklemeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 a bir de ek..bana sanki adamlar.windowscular ciddi ciddi data miner implante etmisler gibi geldi..komplo teorisimidir artik bilemem ama ...oteki fwallar..nereye baglansam saykideger windowsumun saga sola paketler gondermek istedigini soluyolar.. sayki sevki ve bence xp kocaman bi delik kara delik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ulan deli olucam bende service 1 var windows update açık ama hiçbirşey görmüyor service pack 2 çıkdı demiyor download edemiyorum grrr koyacam bu oyunda oynuyamıyorm xp firewallda port da açamıyom[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yokozuana Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 crackli SP2 bulmanız lazım sizin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla bendede çıkmıor bişeeler nedendir acab..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sp2 260 mb civarı bişi olduğundan otomatik yüklemiyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mm yükeldim güzel işliyor[signature][hline]yas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yükledim sorun yok.. miss gibi.. 5 Saat 30 dakika sürdü inmesi, üşenmiyip 6 ya falan bölseydim 3 saatde gelirdi sanırım.[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ben xp sp2 yükledim ama sayfa açamadım , emule falan çalıştı amma explorer hiç bişi göstermiyo. güvenlik duvarını kapadım yine kar etmedi. Pc-cillin internet security yüklü bide ama onu uzun zamandır kullanıom hiç bi sorun çıkarmamıştı. neden yapabilir bilen yardım etsin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Yükledim cillop gibi olan alet'im 2x cillop oldu (=[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar