Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win XP Service Pack 2

odchu

Öne çıkan mesajlar

said:
Infeqted, 11 Ağustos 2004 16:03 tarihinde demiş ki:
evet p2p programlarinda hicbir sorun yok ayrica eski firewall da varmiydi bilmiyorum ip lere allow block diyebiliyorsun isterse pop3 mail kapatabiliyorsun.

hala ie download devam ettirici gibi bisey koymamislar ama

Ya allahım salak MS. Neden bu akıllılar en azından resume olayını yapmıolar.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

off türkçesini mi bekleyecez eylüle kadar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

beklemek yararımıza bile olabilir :)) olmazsa olmaz bişey değil zaten..

bu arada pack in intel işlemcilerle sorun yaşadığı durumlar ortaya çıkmış.. AMD kesimi ortaya atmış olabilir bunu, problemin ne olduğunu okuyan olursa buraya yazarsa sevinirim..[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
BlackRose, 12 Ağustos 2004 09:17 tarihinde demiş ki:
Vampire eskiden bi ara ben de opera kullanıyodum, sen burda yazınca yine yükledim kullanmaya başladım ama bikaç sorun var

mesela şu mesaj atarken solda çıkan, kullandığımız kodları kullanamıyorum, alt+s ile mesaj yollama işi de çalışmıyor, bi de yukarıdaki en üstteki yazılar (ana sayfa, paticik.com forumları, uotr sözlük vs) çirkin bir şekilde büyük harf çıkıyor, herhangi bir şekilde font ayarı yapsam da halledemedim onu

ne yapmak lazımdır?

Black dediklerin dogru soldaki tuslar calismiyor mesaj yazarken vede üstteki fontlar biraz daha büyük digerlerine göre ama ben 1152*864 cözünürlükte kullandigim icin göze batmiyor o kadar, sayfanin genel font büyüklügünü sag üstteki %xxx yazan dropdown menuden degistirebilirisin, benim cok sevdigim bi özellik bu, yazilar büyük gelirse %90 yada %80 e indir onu...Soldaki tuslarin calismasini saglayan bir plugin var sanirim biyerde okumustum ama cekmedim daha...

Zaten paticik forumlari oldukca eski bir forum, yeni forumlarin hicbir özelligini barindirmiyor ne yazikki (en azindan yavas yavas ekleniyor ama adam gibi bi phbb2 kurulsa cok daha iyi olur bence veya daha farkli yeni nesil bir forum)[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bunu 260 mb olarak çekmek istemeyenler
Windows Update sitesinden sadece size gerekli olanları çekerek olayı kısaltabilir.

bende 75m yazdı daha yüklemedim ama yüklemek isteyen burdan da deneyebilir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

sp2 260 mb civarı bişi olduğundan otomatik yüklemiyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben xp sp2 yükledim ama sayfa açamadım , emule falan çalıştı amma explorer hiç bişi göstermiyo. güvenlik duvarını kapadım yine kar etmedi. Pc-cillin internet security yüklü bide ama onu uzun zamandır kullanıom hiç bi sorun çıkarmamıştı. neden yapabilir bilen yardım etsin???
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...