spompas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: Felix said: senko said: hakketen ya allah aşkına şuna ihtiyacı olan gitsin apple store'dan alsın üstünü ben tamamlıyacam. Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, inş daha çokları sizin olur. 5s kullanıyor, Avustralyalarda geziyor ondan sonra Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, umarım gerçekten ihtiyacın olur sdf olm ben 100 lira icin sevgilisini pazarlayanı gördüm teytey uyuşturucu kötü bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: umarım gerçekten ihtiyacın olur sdf oha çok ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 adam homeless oldu yeter vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "Tatar Ramazan" said: Felix said: senko said: hakketen ya allah aşkına şuna ihtiyacı olan gitsin apple store'dan alsın üstünü ben tamamlıyacam. Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, inş daha çokları sizin olur. 5s kullanıyor, Avustralyalarda geziyor ondan sonra Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, umarım gerçekten ihtiyacın olur sdf Tamda bunu diyecektim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Amma dert oldu sizede anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 iphonelari sat haci para lazimsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Wolas said: 5S 5S 5S kullanıp 35 tl peşine düşmek ben buna şöle diyorum ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya http://www.youtube.com/watch?v=IyuHAxR0xtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Herneyse alan çıkmayacak anlaşilan, sattim iPhone'larıda buarada. Eğer bi yetkili konuyu görürse silebilir, verdigim rahatsizliktan ötürü kusura bakmayın. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 lan adam ne kadar düzgün ne kadar kibar. insan olun be öküz anadolulular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 allah belamı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 senko said: sunun fotografını cekip satılık ilanı açmaya üşenmedin mi ya abi elimde kullanmadığım ram, kulaklık vs. bisürü elektronik cihaz var tanesi 100'den 200'den gidecek şeyler, üşeniyorum resmen ilan koymaya. adam fiş satıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Edepsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar