thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sad gelmis dokturuyor, dinlemez miyiz? dinleriz dinleriz dinleriz! :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Pazar gününe uygun hafif acıklı hafif progresif rock grubumuz ailenizin grubu Queensryche karışık çalıcam çok güzel şarkılar seçtim buyrunuz.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu arada bu 06- 08 diye başlayan dosyalar sinirimi bozdu normalde eğer infoları yksa şarkıların çalmadan editlemeye dikkat ederimde bunlar Read Only o nedenle üşendim gidip attribute değiştirip editlemeye :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 oho wjim gelmis :) ama sakin çalıo bu sabah :([signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 radyo barinda dosya ismi mi yoksa playlistteki ismi mi cikiyor ki? ben playlisttekileri hep editlerim duzenli tutarim, ama dosya isimlerine ben de ellemiyorum useniyorum. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Pazar sabahı diye fazla abartmayalım QR de iidir hem ;) Bu arada bende hastalık var arşivim HD de durduğundan dolayı Id3 tag editör bi program ile cümlesini sabah aşkam editleyip infolarını yazarım dosyaların sadece dosya adı yetmiyor albüm yılı tür vesaire olmalı :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 hehueh nese ozman ben winamptan paradise lost-lost paradise açtım sabah akşam doom :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sıkıyosa şarkıyı çalmadan önce queensryche diye anons yap.. telaffuzu imkansız haha kuinsrayş neyse şaka bi yana dinlemekteyim çok güzel yayın, long live queensryche ![signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Oh, can't you see the lies in front of you Your journey ends so far, and still the distance Spins round and round you Now you cry - give me sanctuary You scream but no one listens Again you cry - give me sanctuary Until the end I'll fight and die, to be free Oh! No sanctuary Sözleri muhteşem ah be ah[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kuuinsrayk nesi zor? hehe sad dinlemedeyim abi, super gidiyosun[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed?
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 kuinsrayş değilmi ? ben öyle biliyorum[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Son üç QR arkasından bide 1 saat kadar Judas karışık yapıcam onada bekleriz tüm albümlerin olduğunu düşünürsek baya güzel olacak oda :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 bende bugun dinlenirim diyordum. :-p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Hayır yav of be mp3 bozuk ühühühü suite sister mary de yapılırmı bu yav[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 super gidiyor valla, secimler harika.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 son iki çalıyorumdur[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ah :) come solitude...[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 mızıka buldum evde açtım mikrofonu çalıom =p isteyen dinnesin işte =P[signature][hline]hooded tunca.
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Abi mizikayi anladim da arkadaki seyler nedir ya!
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sıkıldım abi evde =p virtual dj falanda açtım salladım bişiler nese baydı mızıka normal yayın yapıom =p[signature][hline]hooded tunca.
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yayindayim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 The Gathering - Eleanor pls[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 topoş girdin diye sevindim ben de. Gathering arşivim yokolmuş ve feci canım çekti böhüe. Du bakim radyo arşivinde de yoksa yandım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Within Temptation - Running Up That Hill pls milord[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Öne çıkan mesajlar