elvyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kritik yaparsanız sevinirim. belirteyim bu resim sadece mouse kullanılarak open canvasta çizilmiştir.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 23 Aralık 2004 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Cadde kızlarına benzemiş...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 kafa ile vucut orantısız gibi?kafası küçük gibi geldi bana.[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hehe olabilir daha da küçüktü psde biraz büyüttüm hala da biraz küçük olabilir.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bkz jeanette. =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bir göğsü kafası kadar bilmem anlatabiliyo muyum:) onun dışında gayet güsel ha, o çok "virgin" kalmaz bi de:D[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir [Bu mesaj Borbag tarafından 23 Aralık 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 anatomik olarak spastike olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 travesti cagrisimi yapasim var..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ağzında diş yok..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bi de saçını tutuşturmasa sigarayla daha iyi olurmuş :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 vücutta orantısızlıklar olduğunu inkar etmiyorum. üşenmezsem psle editleip second edition yapıcam. bu arada sigarayla saçını tutuşturmuyor.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 çok fazla hata var, dikkatli çizersen güzel olacak gibi.ne kadar zaman harcadın bilmiyorum ama harca yani.ciddi birşeyler yapıosan acımican vakite, acele etmicen sonra gölge yaparım derken favori yaparsın, saç yapayım derken tutuşturursun vs.. brush kullan, güzelleştirir olayı.aynı brushla hepsini yapma tabii, benim sık yaptığım bi hatadır.yerine göre brush seçmek lazım konsept çalışmıosan (mesela airbrush, charcoal gibin konseptler)[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ha bu arada duffy duck başlığında bakarak çizme hakkında yaptığın bütün yorumlar senin için de geçerli bu başlıkta rahat görüldüğü gibi..bilmiyorum o satırları yazarken bunu hesaba kattın mı da bi farkı yok yani.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 bana guzel gelen tek sey elindeki sigara. icmiyom ama icen bayanlar daha bi cekici geliyo gozume.[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 çok ciddi hatalar var özellikle göğüslerde biliyorum. brush olayına da canvas delirdi dememyeterli olur. küçültsem de büyültsem de hep aynı boyutta çiiyordu. dellendim tabii.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miss_JonJon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 kafayla vücut orantısız ama güzel çizmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 ya şimdi şöyle bir baktım bu yorumlar bana yapılsaydı diyede, gerçekten kırıcı oluyomuş :D O yüzden aldırma sen. Çizmeye devam et[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 yok bence hiç de ezici nitelikte değiller hatta katılıyorum bir çoğuna. ama bu çizimi mousela yaptığımı da eklemek istiyorum tekrar. pedle falan çizmedim yani. hatta bu resmi asıl yapma amacım şipşak topici içindi ama baktım 1 saat olmuş çizeli koyarsam doğru olmaz bari yeni topic açayım dedim hehe.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Aralık 2004 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 said: dom, 23 Aralık 2004 23:53 tarihinde demiş ki: anatomik olarak spastike olmus. *!sandalyeden düşer* bence hede hödö diyecektim de, demek istediklerimin çoğu denmiş, mouse ile çiziyor olmana bağlıyorum çizimdeki bozuklukları. en özet yorumu dom yapmış, yarıldım burda ne yalan söyleyeyim:D[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Hmm anatomi katliyamı yaşanmış baya bi. Onun dışında yzu cok düz, derinligi yok, vampirlerin yüzlerindeki en önemli ozellik olan derin gozler ve kemikli ceneler burda yok. iki diş koymakla vampir olmuyo. Sac saç gibi durmuyor, saç dediğin biraz sarkar, böle saman gibi durmaz, onunla ilgilenmen gerekiyor ciddi bir şekilde. Cok daha fazla özen gösterebilirdin. Bana resimi yapı sonra şöle kafayı kaldırıp bı bakmamıssın gibi geldi, btirip koymussun buraya.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Yuh be anam be vampir diye yıkanmıyomu bu elemanlar =) Vampir dediğin (clanından clanında degişsede ki boyle hatunsa) oldukca bakımdır, yıkar falan sacını.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ulan kaç tane vampir gördün hayatında, oynuyosun bloodlines sonra böyle de böyle :P[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 sağ omuz fazla geniş, kafada küçük bunlar orantılı olursa sanırım başka hatası kalmaz güzel bir resim olur[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Peki sen gördüğünde anlarıtsın banada tamammı kardeş[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ekliyorum birde sağ bilek çok düz olmuş kütük gibi[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar