daymond Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Selam Oyuna 2 gün önce başladım tek yaptığım mos eisley in dışında kurbağa öldürmek 100 lerce öldürdüm , kurbağa öldürmekten rüyama kurbağalar giriyor. Eclipse server dayım daha bir tane vatandaşımıza rastlamadım. Nerde bu devlet nerde bu Türkler! benim karakterin ismi! iorfa uche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 hmm. öncelikle dantooine mining outpost a gitmen gerekli. bunun için önce corellia gezegenine gitmelisin. bir nevi aktarma yapıcaksın. mining outposta gidince sptialden bagir " ben yeniyim türkler nerdesini" diye elbet biri gelir :D aksam saatlerinde "alante" online olur genelde yardımcı olucaktır sana. ben alante degilim bu arada :)[signature][hline] MSN ADRESİMİ GERİ ALDIM [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daymond Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 corelie aya gittim orda dantoine e gitmek için bilet alcam ama dantoine diye bi şehir yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daymond Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 neyse şu an dantoine deyim türkler nerde diye bağrıyorum Türk falan yok! donla gezen bi deli görürseniz o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 /tell eamer oyundayim yardimci olurum[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 net sapitti oyuna bile baglanamiyorum[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 herkesin sorunu var sanirim bugun nette[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 in-game callawey Ttnet hacklendi galiba :) bi ülkenin internet sağlayıcısına bu tür şeyler yakışmıyor. Bu yaşanan olay ya bakımsızlıktan yaşanır ya da hackden yaşanır. Bir ülkenin internet bağlantısı komple çöküyor, başka bir ülkede böle bir olay yaşansa halk ayaklanırdı. Bizde aha internet gelmiş diyerek seviniyoruz. Eyvahlar olsun halimize :)[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Pa: Honor and Faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 internet geldi mi? yaşasın :-p[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 genelde coronet salondayim oraya gelirsen yardimci olabilirim yada beni online gorursen tell at gelirim yanina[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id Nebula - Daywalker Uthmatar DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 selam arkadaşlar ben de bugün başlayacam bu aralar yeniler hangi server da takılıyorlar[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eclipse agirlikli olur genelde ararsanda genelde dantoine gezegeninde mining outpostta oluyoruz[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id Nebula - Daywalker Uthmatar DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 eclipse için oradakilerin hepsi master olmuş pahalı server yeniler infinity de falan deniyor bu doğru mu?[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ben eclipse teyim masterlayana kadar her turlu yardimi yapabilirim sanirim yeniler icinde masterlarin arasinda yardim alabilecekleri bir yer daha mantikli olur yanlismiyim ?[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Yok doğrusun, hem de daha bilgili insanlardan öğrenirsin. Ben de Eclipse'de başladım ve oynadım, çok da memnundum sunucumdan. Dantooine Mining Outpost da her zaman bir FrF, RIP, Omans üyesi bulabilirsin. Force kuruldu sonradan, hala var mı bilmiyorum, gerçi onu kuranlar Türk'de, PA karışık. Eskiden bulabilirdin Mop'ta da şimdi hala var mı bilmiyorum =) Bunlar haricinde türkler de var tabi başka PA larda olan. Ben BHA dayım mesela, ekle istersen Ealos. Ama nadir giriyorum, bu arada denk gelirsen elimden geleni yaparım. Bi de bi öneri, eşya yardımı olabildiğince alma. Başlarda çok tatlı geliyor bedavaya eşyalar, ama başlarda yavaş yavaş birşeyler biriktirerek ilk comp. ini almanın tadı hiçbir şeyde yok mesela. Alomatik bana 50k borç vermişti ilk comp. a param yetmemişti, ne büyük şey gibi gelmişti o zaman =) Çok zevkli ilk zamanlar aslında, yeni birşeyi keşfe çıkmak gibi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 heh 50k yı görmemişken dowe un üstündeki compositeyi görüp ne kaar bu demiştim. 300k cevabı alıncaki ruh halimi siz düşünün.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Force guildi duruyor genelde de moptayiz penth ehe gercekten ilk aldigin compun zevkini hich bir sey vermiyor ne aldigin silah nede baska bir sey zaten para kazanmayi beceremezken oyle bir armour goruyorsun fiyatini soruyorsun dona kaliyorsun tam onu aliyorsun sonra bh armour goruyorsun butun hayallerin suya dushuyor bh armour gorunce ben deli olmushtum tam ilk comp armour aldigim gun ilkini gormushtum sanirim yada o 2 gun icindeydi[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bi tanışma şansımız olmadı o kadardır etrafta dolanıyorum.[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 benim makina patch yapiyor shuan o yuzden giremiyorum :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar