deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ben bu zıkkıma para atamıyorum ya, kafayı yemek üzereyim. said: There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Böyle yazıyor sürekli paypal'dan, visa'ya, mastercard'a her şeyi denedim neredeyse.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bende bi sürü boşta steam wallet var kartlardan itemlardan vs gelen, bana havale/eft yap walletını verim
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 boş walletın in benim elimde 100$ yollarsann açarım
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Silp nasil olcak o anlamadim. Bu arada isbankasi ve garantiyle deniyorum paypal haric. Ama gordugum kadariyla transection icin bekletmiyor bile. Payment method secip devam dedigim anda hata veriyor hic beklemeden vs.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dandik bi item koyarsın markete ben de alırım onu. gerçi %15 falan steam'e gidio o şekilde. ya da bi oyun, item, vs alacaksan mesela onu ben alıp tradeden yollarım
Öne çıkan mesajlar