deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ben bu zıkkıma para atamıyorum ya, kafayı yemek üzereyim. said: There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Böyle yazıyor sürekli paypal'dan, visa'ya, mastercard'a her şeyi denedim neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hangi banka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bende bi sürü boşta steam wallet var kartlardan itemlardan vs gelen, bana havale/eft yap walletını verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 boş walletın in benim elimde 100$ yollarsann açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Silp nasil olcak o anlamadim. Bu arada isbankasi ve garantiyle deniyorum paypal haric. Ama gordugum kadariyla transection icin bekletmiyor bile. Payment method secip devam dedigim anda hata veriyor hic beklemeden vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 dandik bi item koyarsın markete ben de alırım onu. gerçi %15 falan steam'e gidio o şekilde. ya da bi oyun, item, vs alacaksan mesela onu ben alıp tradeden yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar